Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Mislim eazy, če bi SSKJ imel slike, bi bila tvoja zraven besede - vztrajnost -.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ko se bo en tvoj vrgel z bombo nad naše civile, bo to problem
Te fore ne primejo več, lahko si jih zatakneš za turbanCitat:
ti si ksenofob zaradi rasisticnih nebuloz....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
isti ste vsi musoti
Potem pa bodi vsaj iskren in reci da si ksenofob in ne pakiraj naci drisko v lep paketek demokraticnosti.
Zakaj pa potem sam ne priznas, da si ksenofob eazy?
Tvoja sveta knjiga, ki uci vernike pedofilije, uci tudi, da so kristjani kafirji, ker ne verjamejo v Allaha, torej ste vsi muslimani, po logiki, ksenofobi ocitno.
Zdaj pa mi ti povej in se sam odloci, ali si muliman in ksenofob do ostalih ver, ali pa si KAFIR. Torej?
bos znal sam preveriti kaksno neumnost si zapisal?
Torej jaz se ne strinjam z vrednotami islama in sem ksenofob. Koran pa uci, da so vsi ljudje, ki niso muslimani kafirji in si s tem zasluzijo pekel, a musimani, ki to verjamejo niso ksenofobi? Saj ni cudno, da ste se vedno v letu 1440Logika na ravni paramecija.![]()
ne, ti si ksenofob zaradi rasisticnih nebuloz....
o Islamu pa nimas blage veze
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Jao tega je treba dat na drugo stran žice !
Moral bi policijskega psa spustiti proti njemu potem naj pa izbere ali zobje ali rezila![]()
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Jao tega je treba dat na drugo stran žice !
Moral bi policijskega psa spustiti proti njemu potem naj pa izbere ali zobje ali rezila![]()
Evo cel video,ki ugotavlja kako ostre so britvice in da je nemogoče čez take ovire !Za test vzame balone,hlače in tudi prašiæjo kožo!!![]()
Potem pa pride konj in kmet..![]()
http://www.24ur.com/novice/slo...preplezati.html
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Strašni junaki. Pojdi v politiko in odobri uporabo orožja na meji. Čez 10, 20 ali 30 let, pa ti bodo sodili na nekem mednarodnem sodišču. Ni več vse dovoljeno kot je bilo v neki državi pred nekaj desetletji. Pa ne bi nadaljeval, ker bo tema zašla.Citat:
Uporabnik Gavran pravi:Ja se strinjam z izrednimi ukrepi. Vojsko na meje z dovoljenjem za uporabo orožja. 7,62 v čelo takih kot je tisti avtor selfija na sliki gorečih šotorov v Brežicah. Čez Bolgarijo zaradi samo ene "zablodele" krogle ne gre nihče. Policisti pa po zapisih na FB točno vedo, kdo dela težave. Če eden ni dovolj, AK47 jih ima 30 v šaržerju. Pa tromblonske se tudi da izstreljevati z AK47 (sam tega nisem poskusil).
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
....
A vas lahko vprašam nekaj ... kaj bi ta južnjak rad s tem videom povedal? Ne razumem njegovega videa. Kaj mu ne paše? Je tudi on mogoče en od tistih, ki so pobegnili v drugo državo, v tem primeru v slovenijo? Temu jugoviču bi jaz samo eno stvar povedal ... utihni pa bodi srečen, da si v sloveniji, če ti pa kaj ne paše, pa ****** nazaj od koder si prišel, s prvim vlakom! Upam, da se je zahaklal tam, pa da več ni prišel ven.
Niti ne vem kaj ga moti ta ograja? Ograje so namenjene, da ne vdiraš v tujo lastnino, se pravi se obvaruješ pred tujci. Če je bodeča žica ali navadna ograja, nimaš kaj hoditi čez njo. Če si pa tako neumen, da boš lezel v bodečo žico, pa lezi, zaradi mene se lahko vržeš na njo.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se je samo smejalo, ko je [cenzura] probal splezat skoz. Ko neka A je to varjanta![]()
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se je samo smejalo, ko je [cenzura] probal splezat skoz. Ko neka A je to varjanta![]()
Ja ampak on je ugotovil,da je to nemogoče,nakar pridem kmet in konj,ki pa pravta da je to mala malca![]()
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
....
A vas lahko vprašam nekaj ... kaj bi ta južnjak rad s tem videom povedal? Ne razumem njegovega videa. Kaj mu ne paše? Je tudi on mogoče en od tistih, ki so pobegnili v drugo državo, v tem primeru v slovenijo? Temu jugoviču bi jaz samo eno stvar povedal ... utihni pa bodi srečen, da si v sloveniji, če ti pa kaj ne paše, pa ****** nazaj od koder si prišel, s prvim vlakom! Upam, da se je zahaklal tam, pa da več ni prišel ven.
Niti ne vem kaj ga moti ta ograja? Ograje so namenjene, da ne vdiraš v tujo lastnino, se pravi se obvaruješ pred tujci. Če je bodeča žica ali navadna ograja, nimaš kaj hoditi čez njo. Če si pa tako neumen, da boš lezel v bodečo žico, pa lezi, zaradi mene se lahko vržeš na njo.
meni je ta tip eden izmed največjih cepcev kar sem jih kdaj videl, se isto sprašujem kot ti, a on je mislil da bo na žici sladkorna pena ?