Pa ti beres novice ali ugibas?Verjetno je zgolj osumljena prekrska, za kd bi morala biti posledica smrt ali hude poskodbe
Pa ti beres novice ali ugibas?Verjetno je zgolj osumljena prekrska, za kd bi morala biti posledica smrt ali hude poskodbe
Vem kako to grePa ti beres novice ali ugibas?
Kje vse še lažejo pri tem primeru ?Seveda so se morali najprej zlagati in 2 dni pisali, da je bila pripeta.
Varovana je 24/7 po 2. stopnji, službeno ali neslužbeno....Zavarovalnica bo za poškodbe potnicam dala kvečjemu nekaj 1000€.
A je ta dogodek priložnost za novo sodno prakso?
"Varovana oseba je bila na dopustu, odpravljala se je na ne-službeni dogodek. Še vedno je upravičena do 24/7 varovanja, vendar zaradi nenujnosti dogodka ni upravičena do višje stopnje varovanja med prevozom. Vsled tega je voznik s prehitro vožnjo kršil prometne predpise, zaradi česar je prišlo do poškodb potnic. Za poškodbe je odgovoren voznik oz. njegov delodajalec. Tožnice napotimo na zasebno tožbo proti vozniku N.N. oz RS"
Ja ocitno ne ves.Vem kako to gre
Pod hudo telesno poskodbo spada vsak zlom (tud prsta), policija bo torej ocenila, ali je za kd ali ne, verjetno bolj ne ce je bla hitro na domaci oskrbiJa ocitno ne ves.
Iz clankov izhaja da je ena od potnic utrpela hude telesne poskodbe. Posledicno gre za kaznivo dejanje in ne prekrsek. Pa ne ker jaz tako pravim ampak zakonodaja.
Je huda poskodba, ampak kot sem rekel, policija se sama vsakic znova odloci, v kero smer bojo sli. Ce so mrtvi dajo avtomatsko v KD. Ker je njihov "sodelovc" verjetno bolj prekrsek, razen ce bojo mediji tok prtiskal. tud dva polcaja pri nesrecah sicer vsak po svoje ocenita, glede na situacijo in zaznamke, so tudi primeri, ko policaj na mestu ne ve tocno, pa pol klice center kaj nej nardi...Očitno ne, če enostaven zlom ključnice ni huda telesna poškodba. Po novem.
Da v bistvu nista bile dve prijateljici ampak predstavnici prostozidarjev, kakšno zaroto so pa kovali si pa sam izmisli!Kje vse še lažejo pri tem primeru ?
Ha ha ha ha.Je huda poskodba, ampak kot sem rekel, policija se sama vsakic znova odloci, v kero smer bojo sli. Ce so mrtvi dajo avtomatsko v KD. Ker je njihov "sodelovc" verjetno bolj prekrsek, razen ce bojo mediji tok prtiskal. tud dva polcaja pri nesrecah sicer vsak po svoje ocenita, glede na situacijo in zaznamke, so tudi primeri, ko policaj na mestu ne ve tocno, pa pol klice center kaj nej nardi...