bedaki na cesti

erikson

Guru
25. avg 2007
25.992
9.281
113
Morda pa novinarji pridobijo posnetek DARS-ovih kamer po Zakonu o dostopu do informacij javnega značaja. Kot nekdanja informacijska pooblaščenka bo dostop javnosti do posnetka NPM zagotovo podprla.

• Všeč mi je
Reactions: tony

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.697
14.452
113
Pac osebno - cim manj dvojnih meril.
Za slehrnika imas gor kup slik od n medijev, kup info in kako je hitrost in alkohol kriva za nesrečo.

Tokrat pa " nothing to see here" scena.

Pac vem kako to spremstvo izgleda v praksi, bil parkrat vmes in je vse prej kot normala.. za kerga kurca se sprasujem .

• Všeč mi je
Reactions: sad in Ytbnd

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.323
11.209
113
Ce bi se vsi drzali pravil in se prvemu umaknili in ustavili ob robu bi bilo za vse skupaj manj strasno. Povsod po svetu se to izvaja, sam pri nas mamo nekatere odrasle soncke ki pa jih strasno vznemiri. Sicer so obicajno sposobni svoje vozilo dinamicno upravljati izven vseh meja predpisov, ko pride pa mimo kolona s spremstvom so pa nadogrozeni.

In na koncu ne gre za promet ampak custva bi rekel nas tomi.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.123
7.100
113
Glej model, smo že videli, kako se vozijo, modro-rdeče lučke in gas do daske, kot da se vozi Trumpa.
Vsi ostali naj takrat najboljše da kar sami zapeljejo v jarek, zaprejo oči in zatisnejo ušesa.
Se namreč pelje mimo Njeno Veličanstvo oz. Presvitli Cesar.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.232
18.994
113
V famiji, čelni nalet na avtocesti na avto, ki je priletel pred avto zaradi nesreče v tistem trenutku. Avto totalka, motorni prostor sploščen, armaturka rahlo premaknjena, streha karavana "zapigana", seveda sproženi airbagi, šofer in sopotnica spredaj pretresena, ampak praktično brez zvitega lasu. Sopotnica zadaj (ki je spala v trenutku nesreče), je imela perfekten odtis (podplutbe) varnostnega pasu - kot da bi naredil body paint varnostega pasu, pa malo zategnjene mišice. Nobenih ostalih poškodb. Vsi trije sicer pregledani v bolnišnici in odpuščeni takoj domov

PS: policisti so rekli, da če sopotnica zadaj ne bi bila privezana, bi najverjetneje bile dve smrtni žrtvi, sopotnica zadaj in sopotnica spredaj, ker bi zadnjo vrglo s tako silo naprej da bi jo speštalo in posledično prvo tudi.
Odkar sem še kot mladi voznik, ki je zelo rad naokoli prevažal svoje prijatelje, pred mnogimi leti videl tale takrat povsem svež in aktualen oglas za boljšo varnost z uporabo varnostnih pasov, nisem nikomur več dovolil se voziti na zadnjih sedežih neprivezan:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.323
11.209
113
Glej model, smo že videli, kako se vozijo, modro-rdeče lučke in gas do daske, kot da se vozi Trumpa.
Vsi ostali naj takrat najboljše da kar sami zapeljejo v jarek, zaprejo oči in zatisnejo ušesa.
Se namreč pelje mimo Njeno Veličanstvo oz. Presvitli Cesar.
Ti se sam zakonov drzi pa bo. Mogoce se pa denar mimo pelje.

• Všeč mi je
Reactions: luciano

jurek1973

Guru
3. sep 2007
5.016
2.021
113
Povsod po svetu se to izvaja
Pa kaj, če se povsod drugje tako izvaja. Če se vsi odločijo za skupinski samomor, jim moramo slediti?
Sicer pa, a se res imajo naši politiki za tako pomembne, da jih je treba za vsako ceno obvarovati? Oz. ali sploh imajo kakršenkoli veljavo, da jih je treba nujno obvarovati? Kakšne pomembne funkcije?
Itak ima vsak namestnika/naslednika.
Predsednica-predsednim vlade-predsednik DZ-predsednik DS-....-vodja menze v DZ.

• Haha
Reactions: luciano in Gatto

sad

Guru
24. avg 2007
23.391
12.222
113
Kaj je zdej tocno silna zelja? Videt da se kdo drug zaj.ebe ne le navadni smrtniki? Al predsednico drzave v bolecinah? Al se naslajat da ena je bla pa ornk poskodovana?

Da vidmo te razlage.
Nobene želje ne bi bilo, če bi TAKO KOT PRI VSAKI DRUGI PROMETNI NESREČI, objavili zraven fotke in kaj se je zgodilo.
Ampak ne, je treba skrivati.
Da ne omenjam tega, da pri vsakemu navadnemu Janezu, je takoj uradno prekratka varnostna razdalja, neprilagojena hitrost, tukaj pa tema. Mrtvo, nič. Pač dvojna merila.
Tak ko pri Providi v Kranju, kjer je bila poledica kriva, par mesecev prej pri Janezih je bila pa neprilagojena hitrost.

• Wow
Reactions: Gatto

sad

Guru
24. avg 2007
23.391
12.222
113
Pa kaj, če se povsod drugje tako izvaja. Če se vsi odločijo za skupinski samomor, jim moramo slediti?
Sicer pa, a se res imajo naši politiki za tako pomembne, da jih je treba za vsako ceno obvarovati? Oz. ali sploh imajo kakršenkoli veljavo, da jih je treba nujno obvarovati? Kakšne pomembne funkcije?
Itak ima vsak namestnika/naslednika.
Predsednica-predsednim vlade-predsednik DZ-predsednik DS-....-vodja menze v DZ.
Če so varovani, so varovani in je prav, da se jih varuje.
Ampak, da sem jaz varovana oseba in mi voznik vijuga po AC 150km/h med kolono s 40km/h, mu glavo odtrgam. Oz. spokam ven in grem peš naprej.
Tile debili na oblasti se niso nič naučili od princese Diane. Noben ni nesmrten. Če že varnostniki nimajo pameti v glavi. In ja, poznam enega, ki je bil kmalu po osamosvojitvi tak varnostnik. Mi je rekel, da nima pojma, kako je sploh preživel. Pač mulc brez pameti, poln adrenalina, močni avti, brez pravil.