Telefon si pozabil...Ženska, avtomatik in natikači.
Telefon si pozabil...Ženska, avtomatik in natikači.
Namesto v vzvratno je dala drive...Naj mi prosim nekdo prevede; Nepravilni premik iz parkinga zapeljala s cest
42. členNaj mi prosim nekdo prevede ocitno strokovni izraz.
Nepravilni premik iz parkinga zapeljala s ceste...
Torej ona je ocitno speljala s parkinga ne da bi se prepricala ali lahko to stori brez nevarnosti za druge. In ker je prislo do trcenja je ocitno tudi bila nevarnost. To da je sla na teraso je tudi voznja po povrsini ki ni namenjena temu. Ampak ocitno so kot vzrok dali nepravilen premik…Na kratko iz parkinga cez robnik ali plocnik ki loci cesto z parkingom hop na cesto pa direkt v nasprotno teraso... ali izvoz iz parkinga pa cez cesto k sosedi?
..vse jasno v zakonu glede premika in oznacbe premika.
Point ? je premik audija iz parkinga do sosede.
Ženska, avtomatik in natikači.
Kakor je videt po slikah, je šla naprej, ne rikverc. Oči ji očitno tudi ne delajo.Ampak je zanimivo, na VW sem rikvercal z prikolico in nisem izklopil parking senzorjev. Niti se ni preveč "zlomila" mi je avto zabremzal na vso silo.
Tu pa pluži skozi ograjo mizo, stole in ljudi...?
A ne bi avto mogu v primeru ko zazna oviro sam zabremzat?Kakor je videt po slikah, je šla naprej, ne rikverc. Oči ji očitno tudi ne delajo.
Pomoje bi, če bi bla hitrost nizka in manever ne preveč odločen. Pač nekaj skladnega z manevriranjem pri parkiranju.A ne bi avto mogu v primeru ko zazna oviro sam zabremzat?
A se ti niso ob priklopu konektorja senzorji samodejno izklopili? Ali nisi priklopil konektorja? #beentheredonethat...Ampak je zanimivo, na VW sem rikvercal z prikolico in nisem izklopil parking senzorjev. Niti se ni preveč "zlomila" mi je avto zabremzal na vso silo.
Tu pa pluži skozi ograjo mizo, stole in ljudi...?