To je ZKP, kaj pa pravi zakon?Ce bi se vsak kamion/avtobus na nulo ustavljal pred vsakim kriziscem bi se promet na cestah ustavil.
To je ZKP, kaj pa pravi zakon?Ce bi se vsak kamion/avtobus na nulo ustavljal pred vsakim kriziscem bi se promet na cestah ustavil.
Ko bi kdaj bil za volanom sleperja/avtobusa ne bi souisis take pisal.Malo ga serješ

Uporabi svojo analogijo na svojih primerih. Ce je en policist narobe razlagal prometna pravila to se ne pomeni da jih vsi ostali narobe razumejo/mo.Okej, recimo, da ste me prepričali, da je zorni kot iz kamiona drugačen... Še vedno se mi zdi, da bi bilo bolje/bolj pravilno, če bi začel peljati v krožišče malo kasneje kot je. Sicer ne trdim, da bi to popolnoma preprečilo manever volvota v nadaljevanju.
Apollo, tovornjakarji sicer tudi masovno filme gledajo med vožnjo in počnejo podobne stvari, pa to še ne pomeni, da je prav.
Aja, kot zanimivost, pred časom je enemu prijatelju tujcu eden od Apollotovih sodelavcev na veliko pametoval kako se mora nujno VEDNO ustaviti pred trikotnikom, ampak sem to pripisala želji po izstavljanju položnice, sploh tujcu, ne pa nujno policajevemu poznavanju pravil.
Potem si različno razlagava to trditev: "Sicer ne trdim, da bi to popolnoma preprečilo manever volvota v nadaljevanju."Ne, ravno obratno, pravim da to kako je Volvo vozil naprej, nima veze čist veze s tem kako je tovornjak zapeljal v krožišče.