bedaki na cesti

jezek

Guru
24. jul 2008
4.874
2.112
113
Hahaha… par let nazaj si si francosko vozilo cipiral doma na mizi, zdej je pa koncno bavaria pri hisi majo pa vsi ostali premalo konjev….

kaj folku frustracije delajo…

sam ti sopaj
V bistvu sem v 40ih letih vozniske imel tudi 3 avte z manj kot 100 konji, pa takrat frustracije nisem cutil. V danasnjem prometu bi jo. Pa najhitrejsi ni bil bavaria ampak.....citroen!

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.071
10.329
113
V bistvu sem v 40ih letih vozniske imel tudi 3 avte z manj kot 100 konji, pa takrat frustracije nisem cutil. V danasnjem prometu bi jo. Pa najhitrejsi ni bil bavaria ampak.....citroen!
Mogoče je pa čas, da greš mal obnovit zadevo. Za vse stare ate po 60tem je to priporočljivo, še posebno za tiste, ki so preveč samozavestni.

• Všeč mi je
Reactions: jezek

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.558
1.505
113
LJ - Dunaj 3.20 … pa to ni dokaz da AT ni stauland. Po nakljucju prazna cesta in ure ob katerih folk spi ne pa se okoli vozi…

moj point je da je vsakdo ze hitro prisel iz tocke A do B sam to ni referenca za debate o zastojih. In ko je podatek da je MB-LJ 1h30min je fakt da “dinamik” ne pride hitreje. Morda pridobi minuto. Vmes pa povzroci par mejnih situacij in nepotrebnih zaviranj.

osebno sovrazim kolone na levi. In se pac vozim mimo po voznem pasu dokler gre, nato prehitim vozilo pred seboj in nadaljujem.

Najhuje je da ko vprasam voznika ki okupira prehitevalni pas (ce sem sopotnik) zakaj to pocne me skoraj vsak pogleda kot tele v nova vrata ces kaj mi ni jasno - on je hitrejsi kot oni ki je na desni kilometer naprej in zeli prehitet, t spredaj se pa ne umakne. Kolona pa naslednjih 30 km. Surrealno
Predvidevam da to nislo sluzbene poti.
Lahko pa ti malo uporabil kaksne opcije da bi te kamperje na levem pasu poslal kampirat na kamping plac ?
Se posebej tiste z propelerji.
Se pol ne rabis po omejitvi desno mimo peljat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.202
9.097
113
Predvidevam da to nislo sluzbene poti.
Lahko pa ti malo uporabil kaksne opcije da bi te kamperje na levem pasu poslal kampirat na kamping plac ?
Se posebej tiste z propelerji.
Se pol ne rabis po omejitvi desno mimo peljat.
Narobe predvidevas. Sam to nima veze s temo/pretocnostjo prometa.

sam ne morem vplivati na promet oz represivno delovati zoper prekrskarje

jezek

Guru
24. jul 2008
4.874
2.112
113
Danes (tako kot prejsnji teden na dežni dan) spet popoln kolaps prometa v Lj. Avtobusni vlak je formiran od plavookega škrata vse do GR, če ne celo Črnuć. To (enako kot zastoji na ac) nima veze z dinamiki, ampak samo z idioti, ki so zadovženi za upravljanje prometa, ter NEdinamičnimi vozniki. Ki itak povzročijo 9/10 nesreč na cestah

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: BLABLABLA in sad

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.558
1.166
113
43
Preveč tovornjakov, kampiranje na prehitevalnem pasu, počasno pospeševanje. To je vse povezano. Ko gre cesta v tri pasove eni retardi na voznem rabijo sto let da se premaknejo na skrajno desnega pol. Pa na Trojanah do zoozanja nazaj na dva pasa se kr kampirajo na srednjem pasu medtem ko je desen prazen.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.231
2.254
113
Predvidevam, če ni bil tehnično izpraven? Ali le zaradi vožnje?

A potem zavarovalnica škodo lahko regresira od voznika ali podjetja, če mu dokažejo malomarnost?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.703
4.513
113
Potem je kriva 3ja oseba, spet nek random preglednik na tehničnem? Glede na napisano je sicer tako kot sem napisal. Kriv je šofer ker ni uporabljal pravilnih tehnik vožnje, ki pa niso nikjer zakonsko določene. Pa da je to KD je pa nekaj novega.