Ok vidim da smo zasli v svet fantazij in zeljaPotem nam manjka brezpogojni uklonilni zapor (ne namesto plačila, ampak do plačila). Brez omejitve trajanja. Hitro bi plačali.
Ok vidim da smo zasli v svet fantazij in zeljaPotem nam manjka brezpogojni uklonilni zapor (ne namesto plačila, ampak do plačila). Brez omejitve trajanja. Hitro bi plačali.
Spremeni pol se prid pa pridusat ce se ne bo izvajala. Trenutno je ni.Staršem.
Če pa tega zakonodaja ne omogoča, jo je pa treba spremenit.
Predvidevam, da ga lahko legalno naslednji dan počakaš čim bližje bloku (da ne more pobegniti) in preveriš dokumente ter zaradi suma odrediš izredni tehnični pregledSkuter se zaseze tudi ce voznik nima vozniskega zanj. Sam prej je treba majstra ujet.
Kako pa boš vedel, pred katerim blokom ga čakat? Ker majstri se vozijo z zakritimi oz. celo brez tablic.Predvidevam, da ga lahko legalno naslednji dan počakaš čim bližje bloku (da ne more pobegniti) in preveriš dokumente ter zaradi suma odrediš izredni tehnični pregled![]()
Mogoče kakšen predlog za rešitev takih situacij na državni ravni?Mislim da sem izcrpal vse smiselne komentarje na to temo. Ni prav. / ni lepo / narobe …. Je tako kot je. Zdej lahko mira cerarja glumis in izjavis “narediti morajo vse potrebno …. v skladu s stroko in zakonodajo … ob upostevanju racionalnega pristopa ….” In nabijas v nedogled kako bi moralo biti. To zna vsak. Moral bi biti tudi mir na svetu pa ga ni… pa niso vsi ljudje dobri.
nimam te moznosti ampak ce bi lahko bi te dal v sluzbeno skodo octavio z luckami in enga mulca (ki je prezabit da bi cenil svoje zivljenje) in se pejta lovit. Upajva da vmes ne pade in da motor ne prileti v glavo tvojemu otroku. Sej kriv bo on, ti samo zivi s tem in z vprasanjem a je bilo vredno in kaj si dosegel s tem.
Ce spostovanje policije temelji na tem da odreagira na vsako provokacijo mulca na skuterju pol dajmo take mulce zaposlit in se bodo lovili brezglavo po cestah.
Pa da ne bo nekih dvomov - osebno sem se na AC v kontra smer lovil. Danes se ne bi vec pa ze takrat so me hotli na disciplinsko dat za to. Tip je vseeno pobegnil, ujet je bil na meji, preiskovalni sodnik ga je pa izpustil. Ce bi vmes celno pocil v tvojo familijo bi me verjetno skloftal prvic ko bi me srecal. Pa se razumel bi te.
in ne cudim se ko je treba 20 letnika ki je oblekel uniformo mal nazaj drzat, sam da je treba pa odraslim zrelim ljudem to razlagat me pa mal cudi no.
Za kakrsnokoli odrejanje ITP moras vozilo ustavit ker mora bit udelezeno v prometu.Predvidevam, da ga lahko legalno naslednji dan počakaš čim bližje bloku (da ne more pobegniti) in preveriš dokumente ter zaradi suma odrediš izredni tehnični pregled![]()
To pri notarju podpisujes, verjetno si bil direktor za sponke stet pa se financami nisi ukvarjal.Pa kje vi živite? Niso cajoti usposobljeni za tako ekstremno nasilje kot je skuter divjak. Pa še zavleče se lahko.....ob 1430 pa že na banki podpisuje 3mio kredit za neke bajte zidat.....ob 16h pa je že prva stranka za manikuro pred vrati.....
Potem ni daleč od rešitve čez mejo: vaške straže.Pa dejte razumet da ni teh namisljenih ljudi ki
bodo skuterje cakali pred bloki
Kak te bodo pa vedeli, kdo je zaciglal? Saj vidiš, da policistov ni, tak da lepo zaciglaš, enega skadiš in vržeš čik na skuter, da nastane tak lep kres in lepo počasi odpujsaš domov.Kar izvolite, samo ponavadi ne traja prav dolgo, da ne naletiš na kretena, ki ima večji cegel od tebe. In večja jajca in manj za izgubit.
Od ideje do izvedbe je daleč, pa vmes je en zakonik, ki sliši na ime kazenski in paragrafi tam not mi ne dišijo.Kar izvolite, samo ponavadi ne traja prav dolgo, da ne naletiš na kretena, ki ima večji cegel od tebe. In večja jajca in manj za izgubit.
![]()
PO NOČNEM DIVJANJU SKUTERISTA SREDI KOPRA: Javnost razdeljena - so bili "miličniki" bolj učinkoviti od policistov?
Javnost je šokiral posnetek skuterista, ki na Pristaniški ulici v Kopru z nevarnimi...www.regionalobala.si
Sem pa danes videl 2 patrulji v centru Kopra, ki sta opravljali razgovore s skuteristi na pločniku. Malo so se aktivirali vseeno. Sicer je pa prvi šolski dan in so itak vsi zunaj.
Kot vidiš post nad tem, so ustavili vilijamčka.![]()
PO NOČNEM DIVJANJU SKUTERISTA SREDI KOPRA: Javnost razdeljena - so bili "miličniki" bolj učinkoviti od policistov?
Javnost je šokiral posnetek skuterista, ki na Pristaniški ulici v Kopru z nevarnimi...www.regionalobala.si
Sem pa danes videl 2 patrulji v centru Kopra, ki sta opravljali razgovore s skuteristi na pločniku. Malo so se aktivirali vseeno. Sicer je pa prvi šolski dan in so itak vsi zunaj.
Saj si ti začel s prstki. Budalo.A to je tvoj največji doseg. Prstek! Si drugi največji pacient foruma, takoj za največjim prstkom jest5 foruma tako da badava se trudit, da ga boš presegel
![]()
Malo popuščaš v pronicljivosti in nivoju zadnje dni. Si ziher da si to ti? Ali si šel na dopust, pa piše oni iz vajega dueta ki bere?To pri notarju podpisujes, verjetno si bil direktor za sponke stet pa se financami nisi ukvarjal.
mas pa avto kot nadomestek pimpka tako da te en skuter nikakor ne more ogroziti. Svoje zdravje bolj sam ogrozas ko kakce od partnerk jes, niso teb skuterji nevarni.
Mogoče ne samo da boš ulovljen, ampak tudi da bo kazen izterjana/plačana/odslužena.Ponekod po svetu so prepričani, da ni višina kazni tista, ki preprečuje ljudi, da bi delali kršitve, temveč verjetnost, da boš dejansko ulovljen pri prekršku.
Če slučajno to drži, potem očitno pri nas je bolje.