bedaki na cesti

Floki

Guru
6. sep 2007
10.271
3.287
113
Ah, ne, ne ... sorry, ker sem mogoče res pisal, kot da ga zagovarjam. Ga ne.
Moj namen je bil zgolj opozoriti na možnost, da verjetno ni šlo za objestnost, pač pa za "pomoto".

Seveda pa vsak pomisli, ko vidi avto za 50k + ter da gre poleg tega še za uberwagen, da gre za objestnost. Ni tako?

Ne ni tako...

edit. Je pa res da so vozniki s 70k+ avti na cesti večji pacienti, ni pa to pravilo ampak v povprečju pa zelo drži.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.564
870
113
Hočeš primer v živo? V Lj za Merkatorjem na Šmartinski je eno krožišče (ne vem, v kakšnem stanju je sedaj zaradi gradnje Ikee). Če ni rush hour, ni potrebno dolgo čakat.
OK, kdo poreče, da gre za bedno krožišče. Drugi poreče, da je vsako krožišče bedno, če je prazno. In to naredi še drugje.
Po pomoti? Ja, eni so/ste prepričani, kako so za vse težave na svetu krivi nesposobni starci, ki ne vidijo, ne slišijo in poznajo prometna pravila še iz časov, ko so ravno ukinili obvezo javnega napovedovanja vožnje skozi mesto teden dni vnaprej. No ja, morda boste kdaj odprli oči.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.605
958
113
Boli njega..... :zavijazocmi:
4Th1eRR.jpg

Floki

Guru
6. sep 2007
10.271
3.287
113
Po novem zakonu se boš moral peljati najmanj 1,5m stran od njega med prehitevanjem. Sedaj pa izvedi to če znaš :evil:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.726
5.346
113
Kolesar pa se bo tako kot doslej v primeru kolone za sabo moral ustaviti na prvem primernem kraju in spustiti kolono mimo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.726
5.346
113
Z vključeno sireno in lučmi.
Motorist z enako hitrostjo, brez vsega :)
Torej policisti so po vrhu skozi naselje proizvajali še dodatni hrup. Dva krepko prehitra objekta pomenita več možnosti za nesrečo kot en prehiter objekt.
Resno, ne vidim olajševalne okoliščine za tako noro drvenje. Če bi otrok skočil na cesto, bi mu na spomeniku pisalo: "Junak, povozilo ga je policijsko vozilo s sireno." Ali pa so preprosto omejitve hitrosti v naseljih neupravičene?

• Všeč mi je
Reactions: mirsi in turbobitch

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.726
5.346
113
Policija bi morala premisliti, kako se lotiti varovanja naših življenj. Po možnosti na način, da jih dodatno ne ogroža. Mar ne?
Včasih so bili policisti toliko sposobni v poznavanju svoje okolice, da ni lovil nekoga na cesti, temveč ga je lepo kar šel obiskat na dom, ko je on mislil, da je uspel policistu pobegniti.

Policije po nekaj izkušnjah ne jemljem več kot inštitucije, ki bi skrbela za našo varnost. Kot sem že pisal, tudi ko sem lani v jeseni peljal otroke 6 in 7 let stare, se jim niso predstavili tako. Temveč so se imeli za ljudi, ki skrbijo, da so njihovi starši primerno kaznovani. In jamranje pred otroci, da so premalo plačani. Obisk je bil najavljen in usklajen, da bo skupino sprejela zato usposobljena oseba. Katastrofa. Nikoli več, naslednjič prosim prijatelja policista, če lahko pride v prostem času v uniformi za 15 minut in lahko tudi molči.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

luka51

Guru
16. avg 2007
14.941
6.212
113
Policija bi morala premisliti, kako se lotiti varovanja naših življenj. Po možnosti na način, da jih dodatno ne ogroža. Mar ne?
Včasih so bili policisti toliko sposobni v poznavanju svoje okolice, da ni lovil nekoga na cesti, temveč ga je lepo kar šel obiskat na dom, ko je on mislil, da je uspel policistu pobegniti.

Policije po nekaj izkušnjah ne jemljem več kot inštitucije, ki bi skrbela za našo varnost. Kot sem že pisal, tudi ko sem lani v jeseni peljal otroke 6 in 7 let stare, se jim niso predstavili tako. Temveč so se imeli za ljudi, ki skrbijo, da so njihovi starši primerno kaznovani. In jamranje pred otroci, da so premalo plačani. Obisk je bil najavljen in usklajen, da bo skupino sprejela zato usposobljena oseba. Katastrofa. Nikoli več, naslednjič prosim prijatelja policista, če lahko pride v prostem času v uniformi za 15 minut in lahko tudi molči.
Ti si edn izmed tistih ko mu nic ne paše ne? Ce ga nebi lovili bi jamral da ne opravljajo svojega dela? Če bi ga obiskali na domu bi pa jamral kak nimajo dokazov za nadlegovanhe?
Bo nekaj takega ne

matej_

Guru
25. okt 2007
2.217
744
113
spet en nadobudnež z avtokamero:

to da je pa sam vozil 147km/h na omejitev 110km/h je pa ok.
ja klio je naredil prekršek in vse, sam upam, da tega hobi provida policaja tudi štrafajo, ker je prehitro pelal. dokazano, na kameri.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.726
5.346
113
Snemalec je pač naredil samoprijavo in daje v uporabo tudi dokazni material proti sebi ;)