bedaki na cesti

jest5

Guru
18. avg 2007
25.165
-8.273
113
Aja aja, nisem vedel, da imajo čist tak realno vsi motoristi v lasti izključno take modele in da jih vsi brez izjeme nažigajo na polno po navadnih cestah in nikoli na dirkališčih kar v bistvu tudi sploh ni opcija. My bad.
Dej povej... Koliko pa jih je že videlo dirkališče od blizu?
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.134
113
Dej povej... a ti tudi trdiš, da so vsi motoristi divjaki?

Pa da ti vseeno odgovorim - dirkališče jih je videlo od blizu ogromno, veliko pa jih je tudi uporabljalo oz. jih uporablja. Veliko več kot si očitno mislite nekateri a vseeno veliko manj, kot bi si vsi želeli v želji da bi se norenje oz. dirkanje s cest preselilo zgolj tja.
Ampak to še vedno ne pomeni, da so vsi motoristi divjaki kar je zdaj izpostavljena trditev nekaterih.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.528
14.134
113
Najprej mi prosim odgovori na zastavljeno vprašanje, tudi jaz sem tebi. Torej ali tudi ti trdiš, da so vsi motoristi divjaki?
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
14.133
2.210
113
In potem obsojate une z bmw, pa une z avdije v naselju, pa navdne prdulje v območju šole....
Vozit morašpo predpisih. Premočen stroj? Kupi bolj švoh.
Ubijalski stroj ti NE daje pravic voziti drugače kot po zakonu!
matey zato ker imam bmv vozim kot unin z bmv jem? Sem mogoče alter voznik?
 
  • Všeč mi je
Reactions: Robert

Floki

Guru
6. sep 2007
9.851
2.986
113
Če sedaj razmišljam za nazaj se ne spomnim da bi na regionalni cesti kadarkoli prehitel kakega motorista, vedno je bilo obratno. Pa ponavadi vozim v zgornjem delu omejitve hitrosti ali pa malenkost čez izven naselij.

Tole je od prve polovice lanskega leta:
"V prvi polovici letošnjega leta so na slovenskih cestah zabeležili 345 prometnih nesreč z udeležbo motoristov, v katerih je umrlo 11 voznikov in dva potnika, so sporočili z Javne agencije RS za varnost prometa. Vzrok za večino nesreč s smrtnim izidom sta prevelika hitrost in nepravilno prehitevanje, so opozorili na agenciji."
 

jello

Guru
22. sep 2008
9.568
3.436
113
V časih junakov na fireblejdkah pred 15 do 25 leti se jih je toliko samoizločilo v dveh lepih vikendih.
 

sad

Guru
24. avg 2007
20.461
9.154
113
Pa kdo govori, da vsi? Rečeno je bilo, da jih večina krši predpise, kar pa ni enako vsi.
To je sedaj isto, kot da rečeš večina avtomobilistov krši predpise. Kar je res. Ne samo to, VSI avtomobilisti kršijo predpise. Isto tudi motoristi.
Dejstvo pa je, da je tudi med motoristi izredno malo divjakov. To, da te na regionalki VARNO prehiti in se potem pelje 100km/h naprej, ne pomeni, da je divjak.
čisto tak realno zakaj kupiš r1, gsxr, ninja, cbr, superduke in podobno.
Da boš po omejitvah vozo? ja pol pa svizec....
In koliko je teh na cesti? Jaz največ videvam GS1200, potem so za njim drugi endurci in to tvori veliko večino. Šele za njimi se začnejo dirkačine, potovalniki ter čoperisti. Pa maxi skuterji.

Samo v razmislek: to, da ti na 100km poti padeta mimo dva dirkača, ne pomeni, da so vsi divjaki. Ker tisti, ki se normalno vozijo, NE bodo padli mimo, če se ti normalno pelješ v avtomobilu, ker te NE BODO DOHITELI. In potem seveda maloumneži zaključujejo, da so vsi motoristi divjaki. Loool.
Ti bom jaz odgovoril. Najbrž res ne vsi trdim pa, da VEČINA !!!!
Lažeš. Pa, da boš lažje dokazal svojo trditev se pojdi enkrat zapeljat čez Vršič poleti, ko je ogromno motoristov, pa potem to povej.
 
Nazadnje urejeno:

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... stroj ti NE daje pravic voziti drugače kot po zakonu!
Jest sem probal nehote za enim ovinkom, pa je "zakon" odskočil nazaj :zmaga: :valjamse: ... sem pol poslušal litanije in pihal pojočo travico, ma ni bilo drugače nič narobe in so me spustili naprej :evil: ... ampak potem jih baje ni bilo več tam postavljenih plavcev :p ... podobno kot v začetku vinjet, ko so se v KP takoj za priključkom na hitro cesto pri pokopališču postavili Darsovci in imeli par neljubih dogodkov :bonk: ... tudi njih tam več ni bilo nikoli potem :valjamse: ...
------------------------------------
" ... " Please, NO More Political PROPAGANDA" ! ..." :jezen: