Hočeš rečt, če tuja sila (al pa njeni varnostniki) odstrani NPM, potem nas lahko Madžari napadejo, pa bodo vojaki v vojašnici v MS samo gledali? Pa tisti v Cerkljah bodo mahali Hrvatom, ki ae bodo po AC proti Lj peljali?Zakaj so najvisji predstavniki drzave varovani? Ker lahko odrejajo uporabo smrtonosne sile med drugim.
Kaj je pa fora takšnega manevra proti (pred križiščem) stoječemu vozilu proti kateremu spremljevalno vozilo po izstopu iz varovane kolone leti na polno kot da bi se želelo čelno zaleteti a potem v bolj kot ne zadnjih momentih odvije stran in ga na zelo blizu obvozi? Gre tudi za "odrivanje" kljub temu, da se načeloma ne umikaš saj stojiš pri miru ali gre v takem primeru bolj za izdelavo "tampon cone" oz. da je spremljevalno vozilo "tampon" med stoječim in varovanim vozilom? Morda kaj tretjega?Bistvo je da se umaknes na odstavni pas, ker spremljevalno vozilo (ali vec njih) nacrtno vozi tako da “odriva” vozila stran od glavnega vozila.
Hvala Apollo8 za res dobre razlage....Tezko ti razlozim kaj je razlog za pocetje nekoga tretjega.
Upostevaj pa da mas nekaj varovanih oseb ki imajo samo po dva varnostnika in se pac samo en avto vozi naokoli.
Ja ker je že osmič isto napisal in misli da mu še vedno ne verjamemo. Jaz pri polni zavesti priznavam da sem seznanjen z njegovim mnenjem. In upam da ima kaksno olajševalno okoliščino, recimo da mu je vroče in je na substancah.to bo padlo zdaj po tebi... ti ti zavistnež.
A se spomnite ministrice Kresalove, ko so jo dobili, kako je njen varnostnik nujno šibal 180km/h na uro v Italijo na šoping?Zato še vedno pravim: med temi prevozi se preseravajo le zato, ker zakon to dovoljuje, ne pa iz dejanske potrebe.
Plebejc.In še vedno nisem dobil drugega kot "vse je po zakonu".Ja ker je že osmič isto napisal in misli da mu še vedno ne verjamemo. Jaz pri polni zavesti priznavam da sem seznanjen z njegovim mnenjem. In upam da ima kaksno olajševalno okoliščino, recimo da mu je vroče in je na substancah.
Še nedolgo pred tem pa da si šel skozi vrata pod tuš in skozi dimnik ven.Še ne tako dolgo mazaj je bilo v ZDA čisto po zakonu, da lahko črnci v avtobusu sedijo le zadaj. Dokler ena gospa ni sprožila vprašanj o smiselnosti zakona
Ja, ustaviš se. Ker imajo rdečo-modro luč. Po zakonu.Apollo8 nekaj me zanima.
Kako pa potem tako vozilo s spremstvom brez motorjev ki štopajo promet, pride za tabo zdej na štajerski avtocesti med dramljami in s. konjicami ali kontra, ko se mu dejansko nimaš kam umaknat? beton desno, levo kovinska ograja. odstavnega ni ker je C1+1 ureditev.
Zbije motorista (umrl), pobegne iz kraja nesreče, lažno preloži odgovornost na sopotnico in samo 1 leto zapora?Na x-u je nekdo objavil, da je bila sopotnica tele Rusinja
![]()
Prijateljica Nataše Pirc Musar zbila motorista, ki je umrl; pobegnila je, se lagala policistom, nazadnje pa za leto dni šla v zapor
Natašo Pirc Musar je pred leti zelo razburilo poročanje Reporterja, ki je razkril, da je Rusinja Viktorija Krivolutskaja, njena dobra prijateljica in danes vodja računovodstva odvetniške pisarne Pirc Musar, zakrivila nesrečo s smrtnim izidom, zaradi katere je morala za leto dni v zapor...reporter.si
Če je to res, je to kar next level karma
Ker lahko.Ej mene tu nekej zanima. Tile razni naši ministri... Po eni strani niso ves cas varovani, ga srečaš nekje v lokalu, na tržnici. Ko pa se nekam pelje, pa bojna formacija na avtocesti, cela akcija.
Je to zaradi varnosti ali hitrejšega prevoza al kak. Kot kaj se to tretira, nujna vožnja? Zakaj gredo 160 ali 180 km/h?