Glede na to kam smo prišli z cenami kak clio ali pa yarisKaj pa novega za pribl. tako ceno? Kaj se sploh splača gledat? Recimo da ima 4x4 pa automatic?
911 razvijajo od 1964...precej stara zadeva, kot B737 (1967).Tole si pa tako napisal, kot da je lastništvo 911ke eno samo trpljenje.![]()
Ni 4x4.Glede na to kam smo prišli z cenami kak clio ali pa yaris
Kje si našel to konfiguracijo? Na slovenski strani trenutno ni dizla z 4x4 v konfiguratorju.
Tucson hibrid je okoli 45k s polno opremo. Klasičen AISIN avtomat, 4x4 preko kardana in 1.6T motor. Dobiš pa samo takega s polno opremo in v hibridni verziji, drugega na trgu ni (uradne cenike kar ignoriraj).Zanimiv predlog edino glede na mojo kilometražo sem pozabil dopisat da bi raje bencinca pa mogoče malce višje sedenje.
2.0 bencin so v redu, 1.5 sem slišal da taje ne. Nasploh bolj kot gledam karkoli bolj sem zmeden. Pa tudi dolžinsko ne bi šel kaj dosti, max tam 4.5, 4.6m.
Škoda karoq recimo, dobra izbira gkede na omenjeno znamko zgoraj ali raje kaj drugega. Tudi če se le da bi se izognil baterijskim dodatkom.
Kaj ni vzvratna kamera obvezna po dekretu Evropske komisije?Tucson hibrid je okoli 45k s polno opremo. Klasičen AISIN avtomat, 4x4 preko kardana in 1.6T motor. Dobiš pa samo takega s polno opremo in v hibridni verziji, drugega na trgu ni (uradne cenike kar ignoriraj).
Karaoq 2.0 TSI veliko sreče če ga dobiš prej kot v 3 mesecih oz. če ga sploh še dobiš ker VAG na tej osnovi ukinja 2.0TSI z 4x4 razen v športnih verzijah. Pa za 45k je oprema precej VAGovska oz. precej stvari manjka, recimo karaoq sportline (ki je edina oprema kjer dobiš 4x4) v osnovi nima niti vzvratne kamere.