Zlatkotu pa kolegu iz youtube kanala "KORONA NATEG" vedno uspe dobiti neke veganske varnostnike, potem pa vsi mislijo da lahko.ta debilni "novinar" je pa lepo dvignil...
lepo ga je varnostnik zaključil
nad to antiwax sceno samo top spustit pa juriš
Zlatkotu pa kolegu iz youtube kanala "KORONA NATEG" vedno uspe dobiti neke veganske varnostnike, potem pa vsi mislijo da lahko.ta debilni "novinar" je pa lepo dvignil...
lepo ga je varnostnik zaključil
nad to antiwax sceno samo top spustit pa juriš
ker v mb je folk normaln.nekaj se pojavljalo vprašanja,zakaj v mb ni protestov...
so bili, par ljudi pred časom, uvoženi...
ne vem, zakaj bi bili
Misliš da bi že lahko konkuriral za kakega ministra, direktorja nijz ali v svetovalno skupino?
No ja... Darjana imate tamker v mb je folk normaln.

Mi je čisto vseeno, al je baba trezna ali ne, v ničemer ne vpliva na moje življenje.
dokler je 1300 packov na dan, bodo taki odlokiMi je čisto vseeno, al je baba trezna ali ne, v ničemer ne vpliva na moje življenje.
Me pa bolj zanima na katerih drogah je tisti, ki je odredil da je za cepljenje potrebuješ pct pogoj, pa tisti, ki ki se je podpisal pod odlok, da prisilno privedene ne sodišče ne spustijo not, pa ki piše odloke, ki veljajo en dan.....
Saj se je pred časom pisalo cepljenje in kt.Čisto tak mimogrede je gdo prebral navodila priložena h kontracepcijskim tabletam? Moji so pospešeno izpadali lasje po vseh mogočih poskusih se je to prenehalo po prenehanju jemanja tablet. Pa grem brati navodila, možnost venske tromboze 7-10 na 10.000, Povečanje oziroma pojav depresije 1/100, itd,... Obstaja kakšna statistika koliko jih tu umre? Žal sem eno poznal, plus nekaj takih,ki so jo odnesle ''le'' z embolijo ali pa s trombozo...
Ej majstr, daj ti bom povedal.same domače sestavine, po mnenju slovenskih strokovnjakov škodjive kot pol deci pitne vode. Nenazadnje gre le za znanstvena imena za sladkor, sol, moko in pecilni prašek.
(1.dan) omrtvičena roka, mravljinci v prstih, razbolela rama da celo noč ne spiš,
(2.dan) boleča roka da je pri delu neuporabna razen če imaš službo kjer v pisarni sediš in čakaš da bo petek, že itak se zaradi neprespanosti ne moreš spomniti kako ti je ime, kaj šele kaj drugega;
(3.dan) razvije se občutek tujka, tesnosti, otekline od rame do reber;
(4.dan) že dopoldan nenadna utrujenost da je treba takoj sesti, kisik loviš kot riba na suhem, zaradi močnega bitja srca točno veš za potek vsake vratne žile;
(5.dan) razbolela mišica v levi roki.
Posledice cepljenja in cepiva ? Ni variante, pravijo slovenski znanstveniki z Jožefom Štefanom na čelu - to je od predhodnih stanj in pridruženih bolezni.
Na kartončku piše naj to javim na jazmp.si. Lahko pa tudi na mojemnenje.hofer.si. Odziv/učinek bo enak.
Ej majstr, da še jst tebi nekaj povemEj majstr, daj ti bom povedal.
Po prvem odmerku Pfizerja, sem naslednji dan, cel dopoldan metal v mešalec in betoniral
Po drugem odmerku, sem šel spat ob 19:00, ker sem bil brez energije. Naslednji dan vse BP.
Rokica me ni nič bubala.
Mogoče je treba biti malo dedca, ne pa navadna punca, ki si na listek piše simptome in 6 dni googla, kaj bi lahko vse bilo narobe.