Androidavto

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.910
176
63

Priponke

• Screenshot_20251206_172205_Android Auto.jpg
    Screenshot_20251206_172205_Android Auto.jpg
    295,3 KB · Ogledi: 20

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.699
1.051
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jah, nekaj se jih mogoče dodatno prikaže, ostalo, po čimer pa mladina najbolj hrepeni (CarStream oz razni ostali video predvajalniki) pa ne. Če pa že, pa itak vseeno ne delujejo na android 14+. Edini učinkovit workaround je torej Android Box, katerega sem omenil.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.699
1.051
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Tega imam jaz v avtu. Deluje sicer, ampak nimam potrpljenja vrtet knofov (nimam touch screena). Drugače pa dela vse kar sem testiral (youtube, EON, iGO, Google maps. Edino mogoče je smiselno pogledat za kakšen novejši model, ker zna delovat bolj gladko in hitreje. Moj je malo "sluggish".

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.906
4.082
113
Ker je tema AndroidAvto in KSZ: na telefonu imam guglmaps kot vsi, vse v slovenščini, tudi glasovno izbiranje,... Ko ta telefon priklopim preko USB (ja sirotinja nimam brezžučnega) kabla na radio se zažene AA, in GM ampak glasovno izbiranje ne razume kaj mu govorim, ko pa že slučajno napiše pravilno, pa tega ne najde (samo na telefonu pa). Pa še tečen angleški ženski glas skozi opozarja, da ne razume kaj hočem.

Avto nima slovenščine ima pa hrvaščino, original navigacija sprejema vse kar rabim, ampak je zaradi samo njim razumljive politike po treh letih konec "preizkusnega" obdobja s posodobitvami in prometnimi info. 99€/leto pa ne dam za to, zato GM preko AA.

PS: Janch je že kdo usposobil prometne info od TomToma na Citroenu?