Amazon.de

valdo

Fizikalc
31. dec 2008
122
27
28
Pozdrav;

mi lahko kdo pomaga(malo mi je nerodno) ampak nwm se znajti ...
nakup v vrednosti brezplačne poštnine so razbili na 2 pošiljke
- prvi del pošiljke prispel, drugi; se je iz meni neznanega razloga ustavil na poti- je že skoraj bila na cilju(verjetno so jo poškodovali); procentualni del kupnine so vrnili

PROBLEM: je da bi jaz potreboval 2 del ... sedaj če ga grem naročati moram plačati dodatno poštnino; ker znesek ni zadosti velik za free pošiljanje
VPRAŠANJE kako komunicirati z njimi preko elektronske pošte(klic odpade); da kupim spet produkte(ki jih nisem dobil) oni krijejo stroške pošiljanjanja.

Hvala za odgovore - nasvet

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.638
863
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pozdrav;

- prvi del pošiljke prispel, drugi; se je iz meni neznanega razloga ustavil na poti- je že skoraj bila na cilju(verjetno so jo poškodovali); procentualni del kupnine so vrnili

PROBLEM: je da bi jaz potreboval 2 del ... sedaj če ga grem naročati moram plačati dodatno poštnino; ker znesek ni zadosti velik za free pošiljanje
VPRAŠANJE kako komunicirati z njimi preko elektronske pošte(klic odpade); da kupim spet produkte(ki jih nisem dobil) oni krijejo stroške pošiljanjanja.

Vrni celotno posiljko, tako, da ti vrnejo celotno kupnino in se enkrat naroci ...

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou
19. jul 2007
3.076
1.818
113
Malo off razmišljanje - en kup ljudi v takih primerih, ko je postnina ker je skupna vrednost premajhna, enostavno doda "fasungo" - pralni prasek, tablete za pomivalca, .... seveda preveriš, ampak cene so dejansko primerljive/cenejše.

V tujini, kjer imajo hitro dostavo, je amazon "on-line trgovina z dostavo na dom", ker je dostava na dnevni ravni.

shift

Guru
20. jul 2007
10.311
2.879
113
za šankom
Pozdrav;

Imaš live chat support v amazon app, tam hitro rešijo težavo

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.937
905
113
Na amazon.de imam po Save for later:
izdelek, ki nima fotograije, ne opisa, a ima ceno,
lahko ga dodam v košarico, a še vedno ne vidim, kaj je to.

Če kliknem share in dobim link, ta vodi na:
"We’re sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site. "

Zdaj me firbec matra, kaj sem imel shranjeno. :zardelalter:

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.489
610
113
Na amazon.de imam po Save for later:
izdelek, ki nima fotograije, ne opisa, a ima ceno,
lahko ga dodam v košarico, a še vedno ne vidim, kaj je to.

Če kliknem share in dobim link, ta vodi na:
"We’re sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site. "

Zdaj me firbec matra, kaj sem imel shranjeno. :zardelalter:
ponavadi so to kilometer dolgi link, ne moreš iz njega razbrat?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.670
1.532
113
Danes dobil paket od Amazona. Nekdo ga je ze temeljito preveril saj je prisel odpret. Na sreco so bili not textilni izdelki. Tako da sem vse dobil. No ena zadeva je prisla manjsa kot narocena ampak to bomo ze resili.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.976
6.954
113
Nič novega, preverjajo za telefone ipd. vredno robo, da jo pajsnejo ven.

Bolj me čudi, da dostavne službe pakete tehtajo na vsaki točki in vseeno poskušajo dostavit izropane pakete kot da ni nič. Ups mi je 3x zapored poskušal vročit tako izropan paket za katerega sem zavrnil prevzem.

Amazon ni nič kompliciral, samo napisal sem, da je bila roba ukradena in so mi takoj vrnili denar.

• Všeč mi je
Reactions: Mirc4u2c