Amazon.de

valdo

Fizikalc
31. dec 2008
120
27
28
Pozdrav;

mi lahko kdo pomaga(malo mi je nerodno) ampak nwm se znajti ...
nakup v vrednosti brezplačne poštnine so razbili na 2 pošiljke
- prvi del pošiljke prispel, drugi; se je iz meni neznanega razloga ustavil na poti- je že skoraj bila na cilju(verjetno so jo poškodovali); procentualni del kupnine so vrnili

PROBLEM: je da bi jaz potreboval 2 del ... sedaj če ga grem naročati moram plačati dodatno poštnino; ker znesek ni zadosti velik za free pošiljanje
VPRAŠANJE kako komunicirati z njimi preko elektronske pošte(klic odpade); da kupim spet produkte(ki jih nisem dobil) oni krijejo stroške pošiljanjanja.

Hvala za odgovore - nasvet

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.608
848
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pozdrav;

- prvi del pošiljke prispel, drugi; se je iz meni neznanega razloga ustavil na poti- je že skoraj bila na cilju(verjetno so jo poškodovali); procentualni del kupnine so vrnili

PROBLEM: je da bi jaz potreboval 2 del ... sedaj če ga grem naročati moram plačati dodatno poštnino; ker znesek ni zadosti velik za free pošiljanje
VPRAŠANJE kako komunicirati z njimi preko elektronske pošte(klic odpade); da kupim spet produkte(ki jih nisem dobil) oni krijejo stroške pošiljanjanja.

Vrni celotno posiljko, tako, da ti vrnejo celotno kupnino in se enkrat naroci ...

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou
19. jul 2007
2.998
1.735
113
Malo off razmišljanje - en kup ljudi v takih primerih, ko je postnina ker je skupna vrednost premajhna, enostavno doda "fasungo" - pralni prasek, tablete za pomivalca, .... seveda preveriš, ampak cene so dejansko primerljive/cenejše.

V tujini, kjer imajo hitro dostavo, je amazon "on-line trgovina z dostavo na dom", ker je dostava na dnevni ravni.

shift

Guru
20. jul 2007
10.133
2.659
113
za šankom
Pozdrav;

Imaš live chat support v amazon app, tam hitro rešijo težavo