Ali kaj preklinjate za volanom?

Ali kaj preklinjate za volanom?

• Ne.

• Včasih.

• Pogosto.

• Skoraj vedno.

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.834
399
83
Vipavska dolina
Jaz bom kar še tule napisal, da, pogosto. In največkrat na tiste ko niso dokupili stikala za smernike. Verjamem pa da tudi kakšen za menoj ko vozim "penzionistično", dobro to ne vedno.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.948
7.392
113
Ce 2x na leto zakolnem, je to veliko. Vedno gre za enako situacijo - "manjsi" od mene se obnasa na cesti neprevidno in/ali arogantno. Meni gre vedno film na oči, da ce ne bi šlo skozi, bi ga zagotovo ubila in imela na vesti. Kar me razhudi, je pa njegova aroganca, da bodo drugi poskrbeli, da njemu ne bo nic. Samo enkrat na znese, pa bo komplet racun on pobral...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.812
478
83
Kras
www.mtl.si
Z leti se je pogostost konkretno zmanjšala :), ker ugotoviš, da itak nič ne pomaga. Pa nekako se mi zdi, da sem manj nestrpen postal.
Edino, kar res sovražim je mečkače, ki ti ne dajo mesta. Recimo vožnja po sredini lokalne ceste, tako da ne moreš prehiteti. Bah.
Pa ugotovil sem, da z leti opazim pravočasno manj situacij, da bi komu dal prednost. Hm.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.266
35
48
Itak, najbolj me telefon v roki vname ko ne veš ne kam zavija in ali menja pas in ga je/jo povsod in spelje ko pošlje sms ...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77