3D tiskalnki

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.762
8.985
113
no, tako. za vikend torej jajca, danes sem po pošti dobila novi heatbed... težko bi grajala support v tem primeru. Problem je samo, da zdaj ko sem pogruntala, kake nastavitve filamenta in supportov še vedno dajejo dovolj dobre rezultate, da se mi pol klinca da spet printer razstavljati. :eek: bolj me mika, da kupim eno cool plato, ki jo je daniel omenil, da boše bolj za zih vse v redu pa z minimalnim vložkom zadeva boljša...takle'mamo. Ko mi naslednjič nekaj zagutsti, ko je najmanj treba in ko nimam časa, bom pa najbrž tudi voljo našla...

Volja se je našla. Imam vse razen tele paste/silikona, ki je nastet med stvarmi, ki se jih potrebuje...

Kaj je kaki ekvivalent v Merkurju ipd?

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.762
8.985
113
Zdaj je vse polimano s tem... Najbrz vseeno malo pripomore, da na mestu drzi in se nic ne stakne? Ker ni lepšega, kot razstavljat tole durh na durh... Vseeno, ce grem danes spotoma iz sluzbe v merkur, kaj naj recem, da rabim?

jezek

Guru
24. jul 2008
5.828
2.594
113
Verjetno bi te znali usmeriti pri Siki ali pa teli (ne pravim da je linkani produkt pravi).

Jaz sem obupal in nato od kitajcev narocil en kup teh lepil....verjetno so se ze vsa posusila. Morda si lahko pomagas tudi z Dip plastiko oz podobno izolir maso v tubi. Jaz bi kanil eno kapljico enega elasticnega lepila, ce se ti ne da packat z vrocim lepilom okrog obcutljivih delov

damirj

Guru
9. maj 2012
6.107
2.865
113
Zdaj je vse polimano s tem... Najbrz vseeno malo pripomore, da na mestu drzi in se nic ne stakne? Ker ni lepšega, kot razstavljat tole durh na durh... Vseeno, ce grem danes spotoma iz sluzbe v merkur, kaj naj recem, da rabim?
Ne packat preveč, ker nikoli ne veš, kako kakšna lepila delujejo korozivno na kovine, sploh barvne, kamor spada baker, če nimaš ravno pri roki nekih tehničnih listov zanje. Če že hočeš kaj posebnega utrjevati kot DIY, potem vroče lepilo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.762
8.985
113
Saj zato sprasujem... Je ful opozoril. Pa se ker se lahko ful segreva ipd...

Nic, bom brez. Ce se pa kaj stakne, bom potem ugotavljala.