3D tiskalnki

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.989
725
113
BambuLab ima spet nov (večji) printer s print bed 340*320*340...

4min pregled:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.355
7.758
113
Ja je vredu, samo ko ga enrkat odpreš ga moraš ponucat.
Da bi dal pa 6€ vsakič, ko hočeš nekaj zalepit, pa tudi ni več đabe.

Planiram ob priliki nabavit epoxi ki je v plastični kanti + ločeno trdilec, ki jo lahko dobro zapreš in posledično imaš lahko tisto za ful dolgo časa...

Zakaj? Gledam tole reč na sliki, pa ima lepo obe cevcici ločeno in se znotraj njih nic ne mesa. Na prvi uč mi izgleda, kot da obe komponenti stisnes nekam - kaki papir ali slično in tam zmešaš.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.989
725
113
Zakaj? Gledam tole reč na sliki, pa ima lepo obe cevcici ločeno in se znotraj njih nic ne mesa. Na prvi uč mi izgleda, kot da obe komponenti stisnes nekam - kaki papir ali slično in tam zmešaš.
Ja samo ko enkrat odpreš ne moreš več dobro zapreti obeh injekcij in se trdilec strdi sam od sebe v parih dneh, tednih...
Pa tudi zaradi različnih gostot je težko pritisniti obe tekočini na enkrat...
Sicer pa najboljše da sama probaš pa vidiš, če ti je ok ali ne.
Jaz imam slabe izkušnje, predvsem s tem da se epoxy nikoli ne posuši ozr strdi do konca.
Ali pa mi leži v škatli leto dve originalno zapakirano in ko rabim sploh ne morem stisniti ven ker je vse trdo.
(Ponavadi jih vzamem od Pattex-a v Lidlu ker so po 2-3e)

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

hermann

Guru
19. mar 2014
9.884
6.829
113
Pred parimi meseci sem babi pante na laptopu zalepil z epoksijem za par € iz lidla. 2:1 varianta, ki se sama pravilno dozira iz tub. Prvič sem tako delal in rečem samo vrhunsko. Drži ko pri norcih.

Prej sem delal tudi s kitajskim epoksijem za drobiž, pa se mi je vedno zdelo, da se ne strdi do konca in da je v bistvu samo navadno lepilo. Je pa dobro držalo.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe