Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Je bila še ena opcija: gledanje Evrovizije na notesniku, ali tablici. Na ljubljanski wi-fi mreži, ali na wi-fiju od soseda.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kolikokrat boš še to objavil? 5 še ni dovolj?
ne, to mislijo samo ljudje, ki ne znajo kritično razmišljat.Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Očitati tisočim ljudem, ki so glasovali, da niso izbrali njuno pesem, je nehumano, neetično. Vsak zase misli da je najboljši, dokler ga ne sliši nekdo drug .
Se gremo vislice?Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kaj naj si milsim o človeku, ki javno pove, da se je skinili iz "RTV naročnine" - ampak vseeno "gleda" RTV program. Jaz poznam samo eno besedo - začne se na G in konča na J.
Ne vislice. Pištolo. V BeograduCitat:
Uporabnik ferdo pravi:
Se gremo vislice?Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kaj naj si milsim o človeku, ki javno pove, da se je skinili iz "RTV naročnine" - ampak vseeno "gleda" RTV program. Jaz poznam samo eno besedo - začne se na G in konča na J.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Je bila še ena opcija: gledanje Evrovizije na notesniku, ali tablici. Na ljubljanski wi-fi mreži, ali na wi-fiju od soseda.
A je tebi sploh jasno kaj se plačuje z RTV naročnino? Hint: ne plačuješ medija prenosa.
Pa preden se kdo razpoči - sicer tudi jaz nisem pristaš skritih davkov (kar RTV naročnina nedvomno je), še bolj kot pa me motijo ljudje, ki se gredo "čistune" in se zgražajo nad goljufi - obenem pa goljufajo vse ostale.
Citat:
Uporabnik boc pravi:
To dvoje ni ista stvar - eno je RTV naročnina (financiranje programa TV in Radij v SLO - mislim da ne samo RTVSLo), drugo pa je servis.