Zunanji stebriček za vodo in elektriko

Silos

Fizikalc
6. jun 2024
60
103
33
Ali je komu znano, kdo pri nas proizvaja/prodaja zunanje stebričke/omarice za vodo in elektriko, kot jih imajo v marinah? Po možnosti nizke betonske, kot jih imajo v marini Portorož.

Kar najdem na netu, so samo ločeni stebrički za elektriko in za vodo, sam pa bi to rad imel vse v enem. Imel bi za domači vrt, tako da veliki inox PZA in kamp stebrički odpadejo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.610
5.043
113
Vso srečo pri iskanju: betonski izdelki za marine
Malo se boš s svojo željo moral igrat MacGyver-ja.
Ker ima Portorož nove stebričke, predvidevam, da so stari nizki betonski "v odhodu"; povprašaj pri njih.

marina_portoroz_privezi_na_morju.jpg

Silos

Fizikalc
6. jun 2024
60
103
33
Ja, če ne bo druge, ga bom sam vlil iz betona. Plastika mi ne potegne, pa tudi tako visok mi vizuelno ne bi pasal na vrt.

Se vidi, da že dolgo nisem bil v Portorožu. Imam v spominu še tiste nizke betonske, če se ne motim, so bili celo posuti s pranim prodcem.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

landcruiser

Fizikalc
19. sep 2007
295
42
28
Imam v spominu še tiste nizke betonske, če se ne motim, so bili celo posuti s pranim prodcem.
Tistih nizkih betonskih že dolgo ni več, so bili skoraj vsi zamenjani s plastičnimi. Mislim, da jih je še nekaj v servisnem delu, kjer pa bodo najbrž ostali, ker jih tudi sedaj niso zamenjali, ko so na novo vlekli elektriko.

• Všeč mi je
Reactions: Silos