zimske olimpijske igre 2026

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.825
624
113
In, se gre kaj gledat/navijat?
Ali bolje doma iz naslonjača?

Kdo je vaš SLO favorit za medaljo?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.820
15.493
113
kod Džej-Zija
Cortina sicer ni baš neki izlet, par ur in si gor.

V ožji izbor bi dal skakalce/ke, v širši pa še Žana Kranjca in pogojno Miho Hrobata (menda imel težave z materialom, a naj bi to zdaj rešil z novim serviserjem in naj bi bil konkurenčen najboljšim). Ostalo izlet.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.321
5.521
113
Poleg skakalcev in kakega biatlonskega prebliska upam na rezultat leta pri Žanu, Mihi in Ilki.

Glede na to, da imamo igre pred nosom, me je malo presenetila druga najmanjša ekipa športnikov, upam da ne bo X4 funkcionarjev na teh 37 gladiatork in gladiatorjev.

• Všeč mi je

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.820
15.493
113
kod Džej-Zija
V biatlonu letos ni rezultatov, tako da bi ta preblisk moral bit res izjemen. Za Ilko dvomim, bi bil vesel, če bi prišla med top 10.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.321
5.521
113
Mešana štafeta s pravimi člani lahko z dosti sreče pride do medalje.

Ilka ima letos 4 mesto v Val d'Isere in splošno znano je, da je t.i. tekmovalka za velike tekme. ;)

• Všeč mi je

krava

Majstr
5. sep 2007
3.783
407
83
www.kacnje.eu
Ilka ima potencial. Marsikateri odsek odpelje hitro, dokazano se zna zbrati na velikih tekmah. Z nekaj prebliska in sreče, ne bi bilo hudo presenečenje, če ji uspe kaj velikega. Daleč od tega, da je stabilna, ampak na velikih tekmah je bilo že ogromno takšnih primerov.

Skakalci so itak na vseh tekmah kandidati za medalje.

Ostalo pa - za medalje bo težko.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.622
6.233
113
Ilki v prid ne gre le dejstvo, da trenutno obstaja nekaj zrelih konkurentk, ki so v dovolj solidni formi in jih psiha ne bo zlomila. Če bi bile samo mlajše tekmovalke, bi bila verjetnost medalje večja.
Še zmeraj pa, OI so ena tekma na disciplino, presenečenja so zmeraj.

• Všeč mi je
Reactions: krava

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.622
6.233
113
Riziko, da Vonnova čez kako desetletje niti slučajno ne bo več mogla normalno hoditi, je ogromen. Ampak njena odločitev.

Najbolj računam, da našim športnikom v skokih uspejo vrhunski rezultati. Seveda pa je pri skokih tudi loterija, če vreme malce ponagaja kljub vetrni izravnavi. Ga vseeno ni junaka, ki lahko reče uro pred tekmo: to tekmo pa bom zmagal.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi in Najbolji

sousis

Guru
16. nov 2019
1.975
1.361
113
V google vpišem "olimpijske otvoritev" in dobim tole kot prvi rezultat, ker Srbija je res znana kot zimska športna velesila :rolleyes:

Poskusim še z naslednjih 5-6 rezultatov in dejansko informacijo o tem kje lahko gledam dobim šele tukaj na "simple" verziji RTVSLO:

Kakorkoli, Google SEO očitno da čudne rezultate, mi bomo vseeno poskusili kaj pogledat na TV, itak so kmalu šolske počitnice pa bo čas. Kje imajo kakšne prenose? Gledali bi predvsem hokej.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.915
957
113
Drugače pa HBO MAX omogoča gledanje vsega kadarkoli hočeš, tudi treninge
Četi paket ne omogoča, mislim da je za doplačat 7,99€

• Všeč mi je
Reactions: sousis

dentex

Guru
20. sep 2007
2.915
957
113
Aja edin z=bat bi vas znalo, ker ne boste mogli poslušat, naših komentatorskih strokovnjakov, predvsem manjka Jolanda, pri umetnostnem drsanju

• Haha
Reactions: Hanzi in Hondi