Dejstvo je, da je "stara koka" prišla iz pokoja z napol umetnimi koleni in šolala mlade top smukačice sveta.
Enako, kot je egoistična ona sama in njena ekipa, so egoistične čisto vse, ki stojijo na štartu, da se spustijo dol. Če ne verjameš, poslušaj kokodanje na vrhu, ko so odpovedali prejšnji smuk zaradi nevarnih razmer (kjer so se 3 od 6 skantale, med njimi ravno Vohn). Organizator je videl, da top smukačice niso zvozile terena in bo še več poškodb in so po Vohnovi raje odnehali, gor pa so ostale dobesedno kokodakale, kako je to nefer in bi one rade tekmovale, pa jih nihče nič ne vpraša.
Po domače VSE so egoistične do amena, kar je tudi logično, ker gre za vrhunski individualni šport, kjer mr. nice guy ne pride daleč ali vsaj ne na vrh.
Koliko je bila stabilna brez vezi bo vedela ona sama, padla mislim, da ni zaradi tega, je pa pripomoglo zavedanje, da ni 100% in mora tvegati še več, kot bi običajno, če želi biti konkurenčna. Šla je na polno, na ovinku, kjer so imele praktično vse pred njo težave pa je šla čisto prehitro in je bilo kar je bilo.
Moderno gladiatorstvo, kjer se nagrajuje tiste v špici in mnogi so pripravljeni narediti vse, da tam ostanejo. Ker povprečnost ne zanima nikogar.
Ni mi všeč kot osebnost, ni mi všeč njeno obnašanje, ni mi všeč njen pomp in nastop. Ampak dam še vedno kapo dol kvaliteti in njeni pripravljenosti storiti vse, da jo dosega. Mislim, da je bilo to to od nje, ker realno je dala tole sezono čez zaradi olimpijskih iger. Čez 4 leta bo pa res že prestara in preveč načeta. Ali pač ne?