Zavarovanje zunanje enote TČ

Jabe

Guru
1. okt 2007
12.223
5.241
113
Saj imaš pogoje. Zavarovane so napake na inštalacijah (električna inštalacija - poškodovanje, če ti zaradi preobremenitve gre glavna varovalka, te to stane recimo 45eur, vodovodne inštalacije (ne samo zaradi loma cevi, ampak tudi zaradi kakšne okvare ventilov, potem recimo črpalka za cirkulacijo sanitarne vode, potem okvare oz. poškodovanje kabelskih in telefonskih inštalacij. Ne vem zdaj na pamet tudi za prezračevanje, če je v pogojih krito pod ogrevalni sistem, ali pod ostale inštalacije.
Zato sem omenil, ker gre za zanemarljivo razliko pri tej tvoji ceni (ene 3eur letno). Je pa res brezveze 3 eur doplačati, če imaš prakso zavarovati le tisto, kar veš da bo crknilo.

Ja mende, vse kar si naštel ni vredno, da se sploh pogovarjamo... Strošek popravila zanemarljiv. Material plus pivo. Verjetnost, da bo električni ali utp kabel "crknil" sam od sebe, pa še manjša. Ja, tudi 3 evre mi je odveč za to... Če upoštevam čas, da se zajebavam s predračuni in zavarovalnico. Mi na misel ne pride, da jih kličem. Ergo ne zavarujem.tudi če mi zdele strela udari pa škode naredi za 50€, jih ne, pa imam zavarovano.

Če mi pa TCjka gre, no to se mi pa že splača...
 
Nazadnje urejeno:

Petrol

Petrol d.d.
31. avg 2011
108
20
18
Spoštovani,

v sodelovanju z zavarovalnico Generali nudimo enostavno ureditev zavarovanja izdelkov energetskih rešitev, kupljenih s Petrol obročnim odplačevanjem do 7 let (točna najdaljša doba odplačevanja odvisna od posamezne rešitve).Ponudba velja za naslednje izdelke:
  • Toplotna črpalka,
  • Sanitarna toplotna črpalka,
  • Hibridna toplotna črpalka.
Izbirajte med naslednjimi ponudbe ugodnega zavarovanja:
  • Za izbrani izdelek katerega višina prodajne vrednosti z montažo in vključenim DDV znaša do 7.999,99 € je letna zavarovalna premija le 40,00 € z DDV oziroma 3,33 € z DDV na mesec.
  • Za izbrani izdelek katerega višina prodajne vrednosti z montažo in vključenim DDV znaša od 8.000,00 € do 11.000,00 € je letna zavarovalna premija le 50,00 € z DDV oziroma le 4,17 € z DDV na mesec.
Več o omenjenem zavarovanju, tudi splošne pogoje kaj zavarovanje pokriva, si lahko preberete na naši spletni strani.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko na nas obrnete tudi preko sistema Povej Petrolu.

Lep pozdrav,

Boštjan Štruc
Direktor Razvoj in upravljanje prodajnih kanalov
Petrol d.d., Ljubljana
 
  • Všeč mi je
Reactions: maurice