Zastopnik Hobby počitniških prikolic Hobby - Freedom center Celje in vaše izkušnje z njimi

kitajc

Pripravnik
6. mar 2019
26
29
13
V poravnavah, ki smo jih imeli pred tožbo smo leta 2015 zahtevali tudi manj kot 18.000 €. Glede na to, da se je nekdanji zastopnik za Hobby poč. vozila Freedom center Celje - TB d.o.o. in direktor Boris Puncer na sodiščih tožil do konca in upal, da se finančno in psihično zlomimo saj ni priznaval nobenih sodnih izvedencev tako, da je bilo potrebno večje število le teh je njegov dolg narasel s sodnimi stroški na 48.000 € saj so sodne obresti 8 % na leto.
Glede na to, da direktorju podjetja Puncerju po zakonu za večjo poslovno goljufijo katere preiskave tečejo grozi po zakonu morda ?! tudi 5 let zapora in da proti Borisu Puncerju na sodišču v Celju poleg poslovne goljufije tečeta ŠE DVA postopka kaznivih dejan, poškodovanja tuje lastnine in povzročitve lažje telesne poškodbe, ter tudi druga zaslišanja še drugega kupca v zvezi neupravičeno prilastitvijo tujega premoženja se mu ne piše nič dobrega. Zato je svoj dolg do mene na začudenje v celoti v enem znesku poravnal in to po tem, ko je, v kazenskem postopku goljufije preiskovalne sodnike zanimalo ali je KAJ PORAVNAL SVOJE OBVEZNOSTI ???.
Prepričan pa sem, da mi tega denarja ne bi videli nikoli, saj njegovo podjetje nima sredstev za plačilo, kot je ugotovilo tudi sodišče. Poleg tega ima Freedom center Celje še eno podjetje to je BIOTIP, ki se ukvarja z isto vrsto prodaje poč. opreme in to neuradno v isti stavbi. Enostavno bi iz enega žepa preložil denar v drugi žep in mi se bi lahko obrisali pod nosom.
Zato sem prepričan da smo do SVOJEGA denarja prišli le zaradi tega ker smo mu podali kazensko ovadbo POSLOVNE GOLJUFIJE in z njo vztrajali, ter dokazali preiskovalnim sodnikom, da je potrebno Borisa Puncerja in podjetje TB d.o.o. preiskati glede našega nakupa. To smo pravnomočno uspeli in upam, da v kazenskih postopkih tudi dobi kar si zasluži, saj nam je uničil 5 let življenja.
 

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.309
1.327
113
ČAk pa si dejansko prejel denar od njega/firme na svoj TRR ali vsaj na odvetnikov fiducirani račun ali pa si sedaj dobil tožbo in je le-ta pravnomočna, da ti to pripada t.j. odškodnina + zamudne obresti + stroški in mora on to tebi še plačat?
 

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.309
1.327
113
Bravo, s pravimi prijemi si ocitno uspel dovolj hitro zavarovati svojo terjatev in s tem prejel poplacilo. Redki so taksni primeri. Nazalost :(
 
  • Všeč mi je
Reactions: sad

kitajc

Pripravnik
6. mar 2019
26
29
13
V tem dolgem času sem samo zaradi vztrajnosti katero sem lahko imel kot upokojenec ki si za to lahko vzame čas spoznal " delo " marsikaterih državnih ustanov naše države ki jih do mojega 62 leta nisem, a o tem raje ne bi tu razpravljal. Pripravljen pa sem to deliti novinarjem, ki bi brez cenzure to bili pripravljeni prikazali javnosti., a vem da takih novinarjev z jajci v SLO ni !