Pa koga to sploh odvazajo?Prej ali slej bo folk mel poln kurca te opresije. Se vedno v zgodovini se je pokazalo kaj se zgodi s totalitarizmom. Nevem zakaj bi bilo kaj drugače bi USA
Pa koga to sploh odvazajo?Prej ali slej bo folk mel poln kurca te opresije. Se vedno v zgodovini se je pokazalo kaj se zgodi s totalitarizmom. Nevem zakaj bi bilo kaj drugače bi USA
Antifa je delala pizdarije že prej. In seveda vse kar si napisal ni ok, definitivno se pa skrajnosti sedaj uporablja za opravičevanje tega kar gledamo.A ti bi gledal vojsko na ulici? Bi gledal ljudi v maskah kako trpajo folk v neoznačene avte? Hvala bogu da se je levica malo premaknila. Še več bi si želel
Kriminalce, kakopak, glede na outfit do zob oborožene. Sej ne da se znajdejo v teh avtih tudi Američani, ampak koga od vas to zanima.Pa koga to sploh odvazajo?
Dej ti tole stališče mal obrazloži prosim. Ker upam da veš, da so človekove pravice tukaj z namenom in da je podpiranje kršenja le teh lahko zelo dvorezen meč, ki z lahkoto udari tudi po tebi. Da o protokolih po katerih lahko nekoga legitimirajo, vklenejo in odvlečejo v avto niti ne začnemo. Upam da nisi tako zelo zabit, da v teh zadevah ne vidiš problema, ali?Nas ne, to zanima tebe, clovekoljuba.
Niti malo. Sam vseeno me zanima to kar sem te vprašal.Malo si se razpizdo ti danes...
Niti malo. Sam vseeno me zanima to kar sem te vprašal.
Ce jaz v tem vidim problem ali ne je cisto vseeno. In ce so odpeljali navadne ljudi po krivici, upam da dobijo odskodnino.Dej ti tole stališče mal obrazloži prosim. Ker upam da veš, da so človekove pravice tukaj z namenom in da je podpiranje kršenja le teh lahko zelo dvorezen meč, ki z lahkoto udari tudi po tebi. Da o protokolih po katerih lahko nekoga legitimirajo, vklenejo in odvlečejo v avto niti ne začnemo. Upam da nisi tako zelo zabit, da v teh zadevah ne vidiš problema, ali?
Aja, pa definiraj avtohtone prebivalce Amerike, bi šlo?
Prej ali slej bo folk mel poln kurca te opresije. Se vedno v zgodovini se je pokazalo kaj se zgodi s totalitarizmom. Nevem zakaj bi bilo kaj drugače bi USA
Se pravi, po tvojem/vašem lahko v imenu preganjanja ilegalnih migrantov, oblasti ignorirajo zakone, ustavo, temeljne človekove pravice, itd?Ssm ti vidis totalitarizem, ostali vidimo ilegalne migrante
Ammm... Ne razumem ravno najbolje - kaj pravzaprav zdaj ti želiš, da pokomentiram? Pisanje soforumaša?Matey Boš pokomentiral tole, ker očitno se dečko šteje za tebi enakega, pa ti verjetno ni v ponos tole. Ker vem, da spoštovanje človekovih pravic podpiraš.
Ja, gre mimo brez ihte, kot pri tebi.Ja, vem da je tebi vse zelo preprosto.
Točno to. Bo šlo? Oziroma pokomentiraj najin dialog.Ammm... Ne razumem ravno najbolje - kaj pravzaprav zdaj ti želiš, da pokomentiram? Pisanje soforumaša?