Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.223
10.458
113
A ti bi gledal vojsko na ulici? Bi gledal ljudi v maskah kako trpajo folk v neoznačene avte? Hvala bogu da se je levica malo premaknila. Še več bi si želel
Antifa je delala pizdarije že prej. In seveda vse kar si napisal ni ok, definitivno se pa skrajnosti sedaj uporablja za opravičevanje tega kar gledamo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.223
10.458
113
Nas ne, to zanima tebe, clovekoljuba.
Dej ti tole stališče mal obrazloži prosim. Ker upam da veš, da so človekove pravice tukaj z namenom in da je podpiranje kršenja le teh lahko zelo dvorezen meč, ki z lahkoto udari tudi po tebi. Da o protokolih po katerih lahko nekoga legitimirajo, vklenejo in odvlečejo v avto niti ne začnemo. Upam da nisi tako zelo zabit, da v teh zadevah ne vidiš problema, ali?
Aja, pa definiraj avtohtone prebivalce Amerike, bi šlo?

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Feniks in jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.223
10.458
113
Aha, si tako zelo zabit. No me ne preseneča.

Matey Boš pokomentiral tole, ker očitno se dečko šteje za tebi enakega, pa ti verjetno ni v ponos tole. Ker vem, da spoštovanje človekovih pravic podpiraš.

B81

22. jul 2007
39.241
12.048
113
Niti malo. Sam vseeno me zanima to kar sem te vprašal.
Dej ti tole stališče mal obrazloži prosim. Ker upam da veš, da so človekove pravice tukaj z namenom in da je podpiranje kršenja le teh lahko zelo dvorezen meč, ki z lahkoto udari tudi po tebi. Da o protokolih po katerih lahko nekoga legitimirajo, vklenejo in odvlečejo v avto niti ne začnemo. Upam da nisi tako zelo zabit, da v teh zadevah ne vidiš problema, ali?
Aja, pa definiraj avtohtone prebivalce Amerike, bi šlo?
Ce jaz v tem vidim problem ali ne je cisto vseeno. In ce so odpeljali navadne ljudi po krivici, upam da dobijo odskodnino.
To je vse, brez romana.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.215
17.717
113
Naravnost čudovito. Bom pa vseeno počakal še na odgovor citiranega soforumaša, hvala za razumevanje.