Me ne rabiš dopolnjevat oziroma popravljat. Je psiho čist zadost široko. Bi blo kej drugače, če bi bil antiwoke in bi ustrelil woke aktivista?Popravljeno oz. dopolnjeno![]()
Nkateri smo ga spremljali, nekateri (pa so ga izkoristili za kreganje, ocitanje, ...torej za izliv svojih frustracij in ... psiheKoliko od vas je pa slišalo za tega modela predno so ga počil![]()
Kok so ene stvari v nekaterih glavah enostavne. Včasih ti prav zavidam.Nkateri smo ga spremljali, nekateri (pa so ga izkoristili za kreganje, ocitanje, ...torej za izliv svojih frustracij in ... psihe).
Če pišeš proti fašistom si levak,....desnaki pa so za fašiste al kako(al pa jih vsaj nič preveč ne motijo) ?
Znan levičar Vance Luther BoelterAtentate delajo levičarji.
Tudi na svoje!
to je izjava ki mi pove da enostavno nisi sposoben pogledat izven svojega info mehurčka, podobno kot vsi prominetni hamasovci te dni se delajo norca češ kdo pa je vedel za njega 2 dni nazaj ...Koliko od vas je pa slišalo za tega modela predno so ga počil![]()
Morilec je odrasel v republikanski beli družini. Ni bil ekstremist, niti član strank. Pa je kljub vsemu ubil človeka.
Glede fašizma pa : "populistična politična filozofija, gibanje ali režim, ki povzdiguje narod in pogosto raso nad posameznika, ki je povezan s centralizirano avtokratsko vlado na čelu z diktatorskim voditeljem in ki ga zaznamujejo stroga gospodarska in socialna ureditev ter nasilno zatiranje opozicije."
To je definicija - kaj of tega Kirk ni bil![]()
Definition of FASCISM
a populist political philosophy, movement, or regime (such as that of the Fascisti) that exalts nation and often race above the individual, that is associated with a centralized autocratic government headed by a dictatorial leader, and that is characterized by severe… See the full definitionwww.merriam-webster.com
PS. Pa že sem napisal, zaradi izjav nihče ne sme biti ubit.