Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.506
1.232
113
43
Predvsem njegovo sovraštvo
Sama ljubezen ga je bila če vprašaš kristjane.
1000009495.jpg

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.011
10.316
113
Ena je dovolj. Tud če je ostalih par vzeto iz konteksta.
Ne bit kot tdadesni kljukci no. Tale od črnega pilota se sama po sebi zdi zelo rasistična, pa v bistvu ni, ko jo prebereš v kontekstu. Take oslarije brez vsebine niso nič dobrega, tko na levi kot desni. Verjamem, da je z večino ostalih zadev na tvojem spisku podobno. Tip je imel nekatera stališča s katerimi se absolutno ne strinjam, je imel pa gromozanska jajca v živo debatirat o njih, kar je za spoštovat. Odprte debate nam manjka na vseh straneh.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.506
1.232
113
43
Ne bit kot tdadesni kljukci no. Tale od črnega pilota se sama po sebi zdi zelo rasistična, pa v bistvu ni, ko jo prebereš v kontekstu. Take oslarije brez vsebine niso nič dobrega, tko na levi kot desni. Verjamem, da je z večino ostalih zadev na tvojem spisku podobno. Tip je imel nekatera stališča s katerimi se absolutno ne strinjam, je imel pa gromozanska jajca v živo debatirat o njih, kar je za spoštovat. Odprte debate nam manjka na vseh straneh.
Misliš da se mi da zaradi ene izjave rezati sliko...
Največje bedarije tak ni izjavljal v debatah. Tam se je ponavljal kak pokvarjena ura.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.506
1.232
113
43
Njegova konkurenčna prednost je bila točno to: kulturno debatiranje. Določena stališča, npr. glede DEI, je imel zelo zdravorazumska. Nekatera so bila pa meni čisto mimo. Ampak o vsem je kulturno debatiral, nobenega napadal, trgal plakatov itd.
Ce misliš da je kulturno debatiral potem nisi videl dovolj...
Že v zadnjem vprašanju preden so ga ustrelili je bil vidno živčen

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

jest5

Guru
18. avg 2007
26.737
-9.305
113
Njegova konkurenčna prednost je bila točno to: kulturno debatiranje. Določena stališča, npr. glede DEI, je imel zelo zdravorazumska. Nekatera so bila pa meni čisto mimo. Ampak o vsem je kulturno debatiral, nobenega napadal, trgal plakatov itd.
To je res.
Samo po drugi strani je bil pa popolnoma enak, kot vsi podobni akterji na obeh straneh. Svojo vrednost je večinoma gradil na tem, da je rinil med drugače misleče, lansiral bombice in naivne mimoidoče provociral s "prove me wrong" vabami. Na (skoraj) vsak možen, hipen argument je imel pripravljeno floskulo, ki je mimoidoče ujela "off guard" in to prodajal, kot uspeh. Kadar se je zgodilo, da je naletel na sposobnega govorca, je po izpraznitvi svoje "bag of tricks" postal dokaj zmeden.

Pač je bedasto govoriti, kako je "zmagal v debatah", ko je imel v 95+% za nasprotnike mlade, nevešče retorike in brez izkušenj v tej smeri. Jebat ga, mene bi tudi zihr potolkel v debati, ker ni moj smisel življenja učenje govorniških trikov in predpriprava hitrih odgovorov na "žgoče teme"

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.909
12.190
113
kod Džej-Zija
Se strinjam. Imel je svoj "bag of tricks", ko je nabor izčrpal, je ostal bos. Hudo mu je manjkala resna izobrazba, model je imel samo zaključeno gimnazijo, zato globljih vpogledov v kompleksne teme niti ni razvil. Občasno sem pogledal kak njegov video, ampak me tip ravno zaradi popreproščenosti ni preveč pritegnil.

• Haha
Reactions: sajkek