a popravljaš in filaš tudi?Aha, in spodaj je še en kupon. Pol je pa že tle-tle. Kar naj pride nov vročinski.![]()
a popravljaš in filaš tudi?Aha, in spodaj je še en kupon. Pol je pa že tle-tle. Kar naj pride nov vročinski.![]()
Samo vprašam....Ne, samo prodajam. Težko boš zdajle koga dobil, že z montažam je težava.
Glede na to, da je ta klima namenjena za hlajenje in ogrevanje, kako učinkovito je ogrevanje, če imaš okno na pol odprto oz. po vsej verjetnosti okno težko tako zatesniš, kot če bi blo čisto zaprto?![]()
Pa Haložan + radenska....V teh dneh sta ledomat in klima najboljša prijatelja.
Do naslednjega konca tedna!Za letos je itak konec vročine....
Zanimivo: Medtem ko jih ima v Sloveniji po različnih ocenah že skoraj polovica gospodinjstev, jih je v Avstriji le okoli 19 odstotkov, podobno kot v Nemčiji
Ljudje, danes je 1. julij, poletje ipd...že davno nazaj so rekli, da je to obdobje "pasjih dni"..Do naslednjega konca tedna!
Pasji dnevi so 23.07. do 23.08. Nikakor ne konec junija. Sam povem, ker mi je vročeLjudje, danes je 1. julij, poletje ipd...že davno nazaj so rekli, da je to obdobje "pasjih dni"..![]()
na dopustu mi je tud vseeno. Dokler delam, je pa hudič.Jaz na avtu 2x letno prestavim temperaturo klime. Poleti imam na 24, pozimi pa na 23. Ostalo je na auto. Zato tudi ne razumem ljudi, ki na avtomatskih klimah bentijo, da imajo klime komande na dotik, ali komande na zaslonu. Popolnoms nepomembno tudi če bi imele lesene knofe velikosti 10x10cm.Ne vem...
Jaz enih stvari ne razumem, verjetno tudi kaj narobe delam, meni pač tako paše oz. gre skozi.
Z avtom delam letno cca. 60-70kkm. Klima je na AUTO/21,5°C 365 dni na leto in se ne spomnim, kdaj sem kaj spreminjal, še manj ugašal.
V stanovanju imam multisplit 1 zunanja in 3 notranje, letos bodo očitno od polovice junija do konca avgusta vse notranje enote nastavljene na 24°C 24/7, brez da karkoli ugašamo se 2-3× dnevno za 10 minut na stežaj prelufta in to je to.
Vsa čast prešvicancem, ki sami sebi izgovore iščejo.
Aja, še to, nikoli še nisem bil zaradi klime prehlajen. Če se mene vpraša, je najbolj važno, da dela NONSTOP, da se ne zaganja ko manijak, ne pa neko drkanje ON/OFF, pa ventilator, pa kaj vem kaj...
Samo če se seliš na jug Argentine ali Falklandske otoke, tam je +2C.Za letos je itak konec vročine....
Ja, moja svakinja isto zivi v Nemciji in se je navzela tiste mentalitete. Bog ne daj klime v stanovanje, to skodi zdravju.
No zdravju skodi le, ko ni v avtu. Takrat pa nabije na 18 stopinj in max.
zakaj?Zanimiv članek na to temo
![]()
The European Union’s Air Conditioning Caste System
If not for the piles of regulation produced by the Berlaymont, air conditioning would likely be far easier and cheaper to obtain by hundreds of millions of ...europeanconservative.com
Torej marsikdo bi jo imel, ampak:
If not for the piles of regulation produced by the Berlaymont, air conditioning would likely be far easier and cheaper to obtain by hundreds of millions of Europeans.
In izjava enega ekoterorista ki pojasni to pogubno bolano ideologijo
The insanity of European political elites was further exemplified this week by France’s Climate Minister Monique Barbut. With thousands dead and crowds jumping to the Seine for relief from the brutal temperatures, Barbut claimed, incredibly, that she would be “horrified” if air conditioning were to become widespread in the future.
Ampak to seveda velja za nas, ne za njih:
Ursula von der Leyen therefore ordered air conditioning switched off in the European Commission’s Berlaymont headquarters—but only on floors one to seven, where ordinary staff work. On floors 8 to 13, where she and her fellow commissioners have their offices, the air conditioning remained blissfully on.
Verjemite mi, prišel bo čas, ko bodo tem psihopatom sodili za zločine proti človečnosti