Preden napisem, kar bom napisal, naj povem, da me boli za leve in desne in to dobesedno. Se v real life-u se jim smejem v obraz, ko se totalno oprani skoraj da pokoljejo.
Torej. Po mojem je vecina folka normalnega. Pa naj so levi ali desni, vecina vseeno prepozna empatijo, logiko, zdravo kmecko pamet. Problem pa nastane, da so ekstremisti (v vecini opazam levicarje) tako glasni in da v tem vidijo smisel svojega obstoja in preglasijo ves normalen del populacije, ki v to seveda ne vlaga energije. In dobis obcutek, da vsa mnenja vlecejo v eno stran. Potem imas se katastrofalne USA medije, katerim sledijo ostali, tudi nasi. In dobis mocen ustroj, ki ustvarja kao vecinsko mnenje.
V posnetkih, ki sem jih pogledal, ne najdem nic kaj bedastegaz kar bi Kirk govoril. Dopusvam moznost oz sem siguren, da kjer kaj je, saj sem pogled le delcek. Pa vendar. Kam za vraga smo prisli, ce se slavi strel v vrat mladenica, ki je zapustil zeno in dva majhna otroka. Kam smo prisli, ce se potem folk snema, kako slavijo in to objavlja na druzbenih omrezjih? Pa da ne bo pomote, tudi pri nas sem kar malo sokiran, kar berem. Kar privoscijo mu, odkrito, pa jih sploh ni sram. Kot da bi ubil na tisoce ljudi. In ti ta isti branijo potem Putina.
Srecen sem, da zivim na vasi. Res sem. Ker tu tega ni. Se najde kak, ko proba glumit, pa ga nekak okolica, mogoce celo nenamerno, izobci. Pa se cez cas skulira. Srecen sem, da zivim na vasi, kjer se obstaja spostovanje v osnovni soli, kjer ni sonckov. So izjeme. Ampak velike izjeme.