Vse kartice v eni: Mastercard CURVE

2. okt 2007
1.714
678
113
Kar Svetidej pise, ne drzi vedno... Eno je teorija... drugo pa je praksa slovenskih bank ;) ... Predvidevam, da bi bilo treba preko mDenarnice potrdit nakup... pa bi mogoce slo skozi... Je pa butasto, da moras imeti se telefona, ce placujes z uro... to se strinjam...
sem zgoraj napisal, da še mi (trenutno) gre plačevanje z uro brez potrjevanja, upam, da ima SvetIdej prav. Drugače pa grem v iskanje alternativ, če (še) sploh obstajajo
 

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
3.322
154
63
www.svetidej.com
To kar se tiče slovenskih bank bo še zanimivo.

Najbolj bo zanimivo spremljati nove verzije Androida in iOS-a. Po mojem kar nekaj situacij v prihodnje, ki bo app od slovenskih bank neuporaben.

Revolut in N26 sta zmožna izdati novo verzijo aplikacije v nekaj urah, pri slovenskih bankah bomo po mojem govorili v dneh.

Ni več tako daleč dan, ko bodo ljudje kar se tiče spletnega plačevanja bolj zaupali fintech podjetjem kot slovenskim bankam. Več kot bo izpadov tipa ala NKBM hitrejši bo bil ta čas.

Drugo rundo pričakujem ob popolni ukinitev SMS sporočil za spletne nakupe pri slovenskih bankah. To se zagotovo ne bo dobro končalo. Zadeva bi morala biti v produkciji vsaj 2 meseca pred 1.1.2021. Ne pa, da gredo v produkcijo na horuk, ker so že zamudili datum 1.1.2021.
 
  • Všeč mi je
Reactions: tomi and Najbolji