Volitve 2026

zakon

Guru
16. maj 2008
9.669
1.238
113
toti Maribor
Glej, če ne drugega je povišala minimalno plačo in uvedla obvezno božičnico. Tako, da nekaj je naredila za reveže.
fak pa ti res nisi diht.....ja je uvedla obevzno božičnico, po tem so se pa firme začele seliti in zapirati proizvodnje obrate. Zadnji tak primer je na Koroškem (nek italijanski tekstil), imaš potem še maribor (Ecolab) pa še kup drugih...Gorenje samo še čaka da gredo proizvodne linije ven....ja super je naredila, ni da ni

Povišala je minimalno plačo, za kar se je zadolžila, puf treba vrniti, torej ti bo dala neki, vzela pa več..tko preko davkov.
PS kolk stanejo osnovna živila pri nas in v nam sosednjih držav ah? Od kod misliš da se bodo ti krediti krili?

BTW gledal zadnjič aperol (slučajno ker sem gledal ona dva na yt)..0,7l steklenica v Ita (famila, COOP) 9,50€, Mercator 13€ litrska v Ita (Lidl) 13,5 € pri nas 20 € (Mercator)...kje so tu osnovna živila, kot so olje, sladkor itd...ki so eden od virov odplačevanja tebi všečne višje minimalne plače in božičnice in podobnega, da o energentih niti ne govorim

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in MrDaco
Evo še eden plačan prispevek. Ta Večer, pa ga serje zadnje čase. Še malo pa bo prehitel Novo24 :valjamse:

se bojijo knjižic.....

zakon

Guru
16. maj 2008
9.669
1.238
113
toti Maribor
BTW gledal zadnjič aperol (slučajno ker sem gledal ona dva na yt)..0,7l steklenica v Ita (famila, COOP) 9,50€, Mercator 13€ litrska v Ita (Lidl) 13,5 € pri nas 20 € (Mercator)...kje so tu osnovna živila, kot so olje, sladkor itd...ki so eden od virov odplačevanja tebi všečne višje minimalne plače in božičnice in podobnega, da o energentih niti ne govorim
In to je kriva vlada? Se zdaj jaz vprašam, če si ti diht?

• Všeč mi je
Reactions: Car

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.563
810
113
tu in tam
fak pa ti res nisi diht.....ja je uvedla obevzno božičnico, po tem so se pa firme začele seliti in zapirati proizvodnje obrate. Zadnji tak primer je na Koroškem (nek italijanski tekstil), imaš potem še maribor (Ecolab) pa še kup drugih...Gorenje samo še čaka da gredo proizvodne linije ven....ja super je naredila, ni da ni

Povišala je minimalno plačo, za kar se je zadolžila, puf treba vrniti, torej ti bo dala neki, vzela pa več..tko preko davkov.
PS kolk stanejo osnovna živila pri nas in v nam sosednjih držav ah? Od kod misliš da se bodo ti krediti krili?

Sem šel zadnjič ekstra v to Familio, pa so bile cene enake ali pa višje kot pri nas (ok, pustimo mercator) v primerljivih štacunah..tako, da ne vem, kam ti hodiš, ko tolk opevaš te italiane..

In to je kriva vlada? Se zdaj jaz vprašam, če si ti diht?
vlada bi lahko preo DDV ja malo brzdala cene vsaj osnovnih živil. Aperol sem dal za primerjavo ker sem pač gledal onadva na yt. lahk dam tud laški pir, al pa mleko, če ti je lepše. Mercator so zye***l namesto da bi postal neka veriga diskotnov in bi denar ostal doma. Zdaj gredo cekini ven, mercator pa nudi kar pač nudi. Tako doma nimamo nobene prave pametne izbire. Amapk to je kapljica v morje

O energentih pa ne bi zgubljal besed..samo poglej kaj je bilo s peleti to sezono, pa ti bo vse jasno

• Wow
Reactions: Samo Svoj

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.009
5.653
113
Sem šel zadnjič ekstra v to Familio, pa so bile cene enake ali pa višje kot pri nas.
Ekstra nabijaš.

Že tako stvar kot je mleko sem prejšnji teden kupil po 53c, v Coopu, v Lidlu je bil pa 56c.
In to je bila redna cena. Liter. Je pa res da je bil 1,5, ker sem bil škrt za kupit 3,5 po 63c.

Mogoče si prištel k ceni vožnjo z wartburgom iz Raven, pa to da ste šli v mcdonalds jest pa pit... ali v nekaj takega precenjenega, ker pice in azijska hrana so v italiji cenejši.

• Haha
Reactions: Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.001
18.685
113
Glej, če ne drugega je povišala minimalno plačo in uvedla obvezno božičnico. Tako, da nekaj je naredila za reveže.
Če bi do zadeve omenjene v prvem stavku prišli na kak drug način (recimo na podlagi spodbujanja gospodarstva in posledične gospodarske rasti itd., itd.) in ne s čistim izsiljevanjem, bi drugi stavek bil resničen tako pa temu ni tako in so s tem ukrepom dejansko še dodatno prizadeli (naj)revnejše.

Kaj ti pomaga malo več €€€ na računu, če pa zaradi ukrepov, ki ti prinesejo teh več €€€ na računu, dražje plačuješ vse ostalo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.001
18.685
113
Nas bo Janša ku.rac rešil. Ni variante, da naredi kar je res potrebno.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.409
2.386
113
Iskajoč brata
zakon
Ne boš verjel ampak zarad folka, kot si ti, je Janša še vedno na tukaj... ker volite ves šrot, v logiki "samo da ni Janša"
pa nisem SDS volilec... sem upal da Golob kaj porihtal državo, glede na to da je vrhunski menedžer... pa je bil hudo, hudo razočaranje... še posebej, ker glede na rezultate, gre potem v program Levice in ehh....

Upam sem na boljši rezultat Demokratov, saj zato ga je Siol na polno blamiral, so se ga bali... je pa Resnica presenila levo stran...