Glej, če ne drugega je povišala minimalno plačo in uvedla obvezno božičnico. Tako, da nekaj je naredila za reveže.Če ti misliš, da je ta vlada delala za reveže.... se pa nažalost motiš... nič več mu ne ostane na koncu meseca, raje manj...
To ti pišeš pri polni zavesti, ali???Glej, če ne drugega je povišala minimalno plačo in uvedla obvezno božičnico. Tako, da nekaj je naredila za reveže.
Saj se bo zaciklal, če boš mal več spraševal.To ti pišeš pri polni zavesti, ali???
Saj za tebe se jaz enako sprašujem?To ti pišeš pri polni zavesti, ali???
No ja.. jaz vsaj vem kaj dvig minimalke pomeni za slehernika, in kaj izplačilo božičnice za podjetja in predvsem za javno upravo in vse državne javne družbe.Saj za tebe se jaz enako sprašujem?
OMG, sveta preproščina. Lahko še večjo bedarijo skotališ? Kdo da božičnico, država ali firme? In kaj je dosegla z višanjem minimalne plače? Če bi bil opravilno sposoben (kar vedno bolj dvomim glede na tvoje prispevke), bi vedel, da je ravno najrevnejšim s tem dala zanko okrog vratu, ker so postali kreditno nesposobni. Da o inflaciji (saj veš, višanje cen) sploh ne govorim. Ki kot vedno spet najbolj prizadane najrevnejši sloj.Glej, če ne drugega je povišala minimalno plačo in uvedla obvezno božičnico. Tako, da nekaj je naredila za reveže.
Ajpes poroča o podjetjih, ki so večinoma božičnico že prej izplačevala. Kaj pa JU kjer prej božičnice ni bilo in luknja v proračunu? Tega pa v Ajpes poročilu ni.Glede na poročilo Ajpesa neke hude škode zaradi božičnice ni bilo. No, razen, če Ajpes laže.

Če bi bil, se ne bi prepiral z vami na Alterju. Tako, da očitno nisem.Če bi bil opravilno sposoben

zadolževanja + obveznice...so se kr zarili v ti dve področji. Celo Kitajcem so jih prodali (panda obveznice)A lahko prosim kak vir za tole? Ivanovi twiti ne štejejo.
gen - i sta ustanovila Gorenje in IstrabenzGolob je to firmo ustanovil sam, imel 2-3 zaposlene in poglej to firmo sedaj...
Čisto dovolj za tebe. Če bi povedal več, itak ne bi razumel.zakon, zdaj si pa povedal natanko ... nič.
Problemi na vidiku, ali plačan prispevek?
![]()
Nemir pri Logarjevih Demokratih: Del članstva nasprotuje vstopu v Janševo vlado
Čeprav se je Logar pred volitvami zavezal, da ne bo šel v enobarvno Janševo vlado, je koalicijska pogodba med strankami desno od sredine skoraj v celoti usklajena. Bo v poslanski skupini Demokratov prišlo do premikov?vecer.com