Vojna v Ukrajini 2

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.305
2.430
113
Spet nekaj novega na terenu :oops1: Tole me spominja na WW2 V1:cool:

Ukrainian long-range #drone "Flamingo" with a range of more than 3000 km seen at an unknown location in #Ukraine.

Gyk53fEXgAAjieQ.jpg

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.077
-5.537
113
V tem trenutku je potrebno ponucati vse!

Rusija je trenutno večja nevarnost EU-ju, kot pa Amerika!
Če pride do konflikta v EU - Finska, Poljska, - Amerika NE bo pomagala!
Največja nevarnost za EU so skorumpirani in od globalistov nastavljeni in podkupljeni EU politiki v Bruslju, (lahko jim rečemo tudi prodajalci ameriškega orožja) , ki nas vodijo v vojno, (da bodo več orožje prodali iz našega denarja in potegnili provizije, izzivajo Rusijo, sovražno delujejo priti Rusiji....in na to bo Rusija enkrat prisiljena reagirat, tako kot je reairala v Ukrajini. In takrat nam Amerika ne bo pomagala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.783
12.371
113
primorana bo samo odreagirat ce se bo kakšnemu rusu zacedile sline po zemlji, kot stalinu (poljska) kot putinu Ukrajina in podobno.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.538
5.164
113
Tudi pri rokovanju s strani sem opazil....da je bil putinova roka iz leve....torej je na sliki zakrila trumpovo ki jo je podajal z desne....

Lahko pa da je samo igra KGBjevca.... pač da ma naštudirane zadeve.....kot grimase ki jih poka....al pa mejbi tresenje nog...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mistique

Guru
16. jun 2009
14.960
2.607
113
Emona / Carnium
Kaj že pravijo o telesni govorici kar se tiče rokovanja? Dominantna oseba ima svojo roko nad roko podrejenega ali kako že?
Tukaj po mojem težko delaš zaključke na podlagi body language analize...ni to Luka Dončić :fredi: Že Trumpovo lapanje v 3PM (npr.: o tem, da bo v nakupovalno košarico kliknil Kanado) si napačno interpretiramo (da kavbojc ne ve kaj govori, da se mu je zmešalo...).

Mogoče konceptualno lahko delamo distinkcijo, da enega žene prepričanje, da ni ok kako se svet obrača, drugemu pa ni všeč prihodnost, ki jo je ta prvi dobil skicirano na servetku.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.077
-5.537
113
primorana bo samo odreagirat ce se bo kakšnemu rusu zacedile sline po zemlji, kot stalinu (poljska) kot putinu Ukrajina in podobno.
Stalin (gruzijec) je zasedel samo pravoslavni del takratne poljske - (ali niso poljaki katoličani?) tisti del, ki ga je Poljska zasedla v prejšnji vojni, in tisto ozemlje ni več del Rusije, odkar je razpadla carska rusija.

Da se je Polska še precej bolj razširila proti zahodu pa ne boš omenil? Kaj, pa če se kakemu Nemcu zacedijo sline po nekdanjem nemškem ozemlju, ki si ga danes lasti Poljska? Ali pa kakemu Poljaku zacedijo sline po tistemu delu Češke, ki so si ga skupaj s Hitlerjem priključili l. 1938. ?

Niso se nič Putinu zacedile sline po Ukrajini, ampak so se prebivalci vzhodnih regij in Krima odcepili od Ukrajine - tako kot se je Slovenija odcepila od Juge in priključila EU.
So se pa Natu zacedile sline po Ukrajini, Gruziji, Moldaviji..., kar je eden od vzrokov, da je prišlo do vojne v Ukrajini.

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.783
12.371
113
Stalin (gruzijec) je zasedel samo pravoslavni del takratne poljske - (ali niso poljaki katoličani?) tisti del, ki ga je Poljska zasedla v prejšnji vojni, in tisto ozemlje ni več del Rusije, odkar je razpadla carska rusija.

Da se je Polska še precej bolj razširila proti zahodu pa ne boš omenil? Kaj, pa če se kakemu Nemcu zacedijo sline po nekdanjem nemškem ozemlju, ki si ga danes lasti Poljska? Ali pa kakemu Poljaku zacedijo sline po tistemu delu Češke, ki so si ga skupaj s Hitlerjem priključili l. 1938. ?

Niso se nič Putinu zacedile sline po Ukrajini, ampak so se prebivalci vzhodnih regij in Krima odcepili od Ukrajine - tako kot se je Slovenija odcepila od Juge in priključila EU.
So se pa Natu zacedile sline po Ukrajini, Gruziji, Moldaviji..., kar je eden od vzrokov, da je prišlo do vojne v Ukrajini.
opa, hitro se opravičuje rusa, kako prozorno. Nisi se izneveril.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.538
5.164
113

• Ljubezen
Reactions: visek_izobrazbe

dentex

Guru
20. sep 2007
2.817
873
113

Ej nadebudni blebetavček dve vprašanji ok mogoče tri
sej do dva al pa tri rusofili znate štet
1. Kdo je napadel Ukrajino rusi al so se sami
2. kdo je napadal Slovenijo Hrvaško Srbi al smo se sami
3. kje spiš da te ne ukradejo

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N