Kolesarstvo 25

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
114
6
18
Zmešaš napitek v bidon, hitro zapreš, v njem se ob mešanju in raztapljanju tega energijskega praška ustvari malo mehurčkov, ki malo dvigne pritisk v bidonu. Pol pa v hrib, tam je malo "manjši" zračni tlak, pa začne rahlo pihati pri zamašku ven in se malo pocedi...sladka tekočina se še bolj pozna na okvirju, pa še kakšen prah s ceste se prime in je grd flek...

• Všeč mi je
Reactions: Matko

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.780
805
113
Zmešaš napitek v bidon, hitro zapreš, v njem se ob mešanju in raztapljanju tega energijskega praška ustvari malo mehurčkov, ki malo dvigne pritisk v bidonu. Pol pa v hrib, tam je malo "manjši" zračni tlak, pa začne rahlo pihati pri zamašku ven in se malo pocedi...sladka tekočina se še bolj pozna na okvirju, pa še kakšen prah s ceste se prime in je grd flek...

Točno tako, le tistega dela, da mu pri navoju pušča ne razumem

corsol

Guru
11. mar 2010
3.527
1.310
113
Jaz po mešanju vedno odprem ventil, da pihne ven.....vseeno, če res redno in pazljuvo ne zapreš nazaj(kar recimo jaz med vožnjo ne delam) se pač malo cedi ven sploh dokler je bidon poln....ampak who cares....bidon imam največkrat bolj namočen od švica kot od vsebine.