naši rusofili so nesebični in nam samo privoščijo, da bi tudi tukaj imeli kmerovski rajKaj bi dal, da bi naši Rusofili šli tja, kjer pravijo da je lepo... Že v Srbijo bi bilo ok...
naši rusofili so nesebični in nam samo privoščijo, da bi tudi tukaj imeli kmerovski rajKaj bi dal, da bi naši Rusofili šli tja, kjer pravijo da je lepo... Že v Srbijo bi bilo ok...
According to Knutov, the T-62M will be able to cope with the destruction of the Leopard 1 and Leopard 2 tanks, because they correspond to the time of release and combat characteristics."The involvement of the T-62 as self-propelled artillery and tanks designed to participate in battles directly against NATO armored vehicles is the optimal solution," the expert said.
Tudi kitajc lahko se hitro reši problema, gre v vojno in pezioniste pošlje v prve vrste...
Nekje sem zasledil da imajo Američani naštudirano da lahko sodelujejo v dveh vojnih področjih hkrati 3 no go. Moje mnenje je da so se ravno zato umaknili z Afganistana.ja, sej bo druga violina, sam skupaj pa lahko drekata. Rus z energenti, Kitajc s produkti. In glede na to, da ima Kitajc čedalje večjo moč v Afriki, torej nad surovinami, je treba priznat, da jim moč konkretno raste!
In ker se tok borijo za multipolaren svet, bo na koncu vseeno unipolaren - RUS-KIT, pa še Indija se jim pridruži, pa smo v rit.
Američan tud ne bo mogu kar vse nazaj držat. Če zdele kitajska napade Taiwan, dvomim da ima američan energijo še za tisto vojno.
Ah to je propaganda za njihovo rajo. V aprilu bo druga mobilizacija če že ne poteka in jasno je potrebno pomiriti ljudi da so to top shit tanki.ta pa je vrhunska :
![]()
Кнутов озвучил модель российского танка, способную уничтожать западные Leopard
Российские танки Т-62М могут противодействовать танкам зарубежного производства Leopard 1 и Leopard 2. Об этом рассказал военный эксперт Юрий Кнутов.nation-news.ru
Russian T-62M tanks can counteract foreign-made Leopard 1 and Leopard 2 tanks. This was told by military expert Yuri Knutov.
In an interview with Izvestia, he explained that this model is unpretentious and the involvement of such vehicles will be justified, given that some tanks are now used as self-propelled artillery installations.
According to Knutov, the T-62M will be able to cope with the destruction of the Leopard 1 and Leopard 2 tanks, because they correspond to the time of release and combat characteristics.
kar si ti pozabil tule upoštevat je, da če se kitajc skrega z zahodom, nima on več kam s "produkti" take kupne moči mu noben drug trg ne nadomesti.ja, sej bo druga violina, sam skupaj pa lahko drekata. Rus z energenti, Kitajc s produkti. In glede na to, da ima Kitajc čedalje večjo moč v Afriki, torej nad surovinami, je treba priznat, da jim moč konkretno raste!
In ker se tok borijo za multipolaren svet, bo na koncu vseeno unipolaren - RUS-KIT, pa še Indija se jim pridruži, pa smo v rit.
Američan tud ne bo mogu kar vse nazaj držat. Če zdele kitajska napade Taiwan, dvomim da ima američan energijo še za tisto vojno.
Jaz sem za to, da začnemo zbirati čike in jih pošljemo v Rusijo kot pomoč.Spet čiki
In Russia, the Yaroslavl Motor Plant caught fire, Russian mass media The plant is one of the largest manufacturers of engines and other spare parts for military equipment.
No če smo pošteni Rusi so oktivni tudi v evropskih državah. V zadnjih letih so v Bolgariji uničili več kot deset lokacij orožja, pa na Češkem tudi, marsikaj pa niti ne vemo.Jaz sem za to, da začnemo zbirati čike in jih pošljemo v Rusijo kot pomoč.
ta pa je vrhunska :
![]()
Российские танки Т-62М могут противодействовать танкам зарубежного производства Leopard 1 и Leopard 2. Об этом рассказал военный эксперт Юрий Кнутов.nation-news.ru
Russian T-62M tanks can counteract foreign-made Leopard 1 and Leopard 2 tanks. This was told by military expert Yuri Knutov.
In an interview with Izvestia, he explained that this model is unpretentious and the involvement of such vehicles will be justified, given that some tanks are now used as self-propelled artillery installations.
According to Knutov, the T-62M will be able to cope with the destruction of the Leopard 1 and Leopard 2 tanks, because they correspond to the time of release and combat characteristics.
Tule gor je nekdo razlagal istoa stvar. Utisevalec si bil ti?ta pa je vrhunska :
![]()
absolutno... mi smo preveč odvisni od kitajske proizvodnje, kitajci pa od tega, da nam prodajoAmpak tudi mi bomo najebali hkrati z njimi. Smo preveč odvisni od njih