Vojna v Ukrajini 2

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.004
2.425
113
Pomurje
Očitno bomo za glavo krajši tudi mi.

Če se ta dva nista zmenila kako se bo in na kakšen način, svet razdelil na novo, sem papež.

Upam, da se torkatno sranje odvije tudi na tleh uSSa, da vidijo, kaj je to vojna, tudi tisti, ki niso mobilizirani.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.934
10.141
113
MB
še dobro da če se pogovarjata, je to že skoraj narejeno.

al pa ne.

ker kmer kot kmer, pač živi v iluziji. en pa drugi.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.571
927
113

Če se ta dva nista zmenila kako se bo in na kakšen način, svet razdelil na novo, sem papež.

Upam, da se torkatno sranje odvije tudi na tleh uSSa, da vidijo, kaj je to vojna, tudi tisti, ki niso mobilizirani.
mokre sanje.

drugače pa račun brez krčmarja.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.446
2.786
113

Ti jih pa pihnes.
Ta video je bolj dokaz pohlevnosti Pute. Od dolge mize do mahanja na pločniku je globok padec.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
872
424
63

Kaj bi ti rad novo vojno, oziroma si zagovornik le-te?

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.090
11.868
113
kitajci so problem samo zaradi števila, ko muhe... ko maš v trenutku 100mio cannon foddra.... zerg swarm, si gotov.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.312
4.326
113
kitajci so problem samo zaradi števila, ko muhe... ko maš v trenutku 100mio cannon foddra.... zerg swarm, si gotov.
To ni edin problem, problem je bila načrtno deblanje vojaškega proračuna, ki je takoj za ZDA. Ta pa ni majhen. Ruski kmeri so reveži proti tem.
Najboljši scenarij je močno izčrpavanje in poceni energenti iz Rusije, na Z pa še večje sankcije pošiljanje orožja Ukrajini...

win win...

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.952
7.647
113
Konec je z zahodom, rusom se odpira novi trg na kitajskem :valjamse:

The planned pipeline would deliver 50 billion cubic metres [bcm] of natural gas
Russia's gas exports to China are still a small fraction of the record 177 bcm it delivered to Europe

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.312
4.326
113
Konec je z zahodom, rusom se odpira novi trg na kitajskem :valjamse:

The planned pipeline would deliver 50 billion cubic metres [bcm] of natural gas
Russia's gas exports to China are still a small fraction of the record 177 bcm it delivered to Europe
Še nekaj za poševnooke je tudi cena bistveno nižja... Kitajčevo prijateljstvo pač stane...

in prav je tako

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.136
2.384
113
Če pride do tega, tudi Rusije ni več. A tega ne zastopi Medvedjev? :confused:

Medvedjev: Bližamo se jedrski apokalipsi​

"Je minila grožnja jedrskega spopada? Ne, ni minila. Povečala se je. Vsak dan, ko je tuje orožje dostavljeno Ukrajini, smo bližje jedrski apokalipsi. Občutek imam, da ne verjamejo odločnosti Rusije, niti odločnosti ruskega predsednika," je dejal Medvedjev.

Fr5FfP4XoAADwRb.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Ti jih pa pihnes.
Ta video je bolj dokaz pohlevnosti Pute. Od dolge mize do mahanja na pločniku je globok padec.

ja, sej bo druga violina, sam skupaj pa lahko drekata. Rus z energenti, Kitajc s produkti. In glede na to, da ima Kitajc čedalje večjo moč v Afriki, torej nad surovinami, je treba priznat, da jim moč konkretno raste!

In ker se tok borijo za multipolaren svet, bo na koncu vseeno unipolaren - RUS-KIT, pa še Indija se jim pridruži, pa smo v rit.

Američan tud ne bo mogu kar vse nazaj držat. Če zdele kitajska napade Taiwan, dvomim da ima američan energijo še za tisto vojno.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Če pride do tega, tudi Rusije ni več. A tega ne zastopi Medvedjev? :confused:

Medvedjev: Bližamo se jedrski apokalipsi​

"Je minila grožnja jedrskega spopada? Ne, ni minila. Povečala se je. Vsak dan, ko je tuje orožje dostavljeno Ukrajini, smo bližje jedrski apokalipsi. Občutek imam, da ne verjamejo odločnosti Rusije, niti odločnosti ruskega predsednika," je dejal Medvedjev.

Poglej priponko 65222

Dejansko se čaka samo še, da putin stegne. Ker očitno druge opcije ne bo.

Sicer pa že poznamo Medvedjeva in njegove izjave...

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.136
2.384
113
Še ena izjava Medvedjeva od včeraj. Kero ¨robo¨ jemle tale človek? Neki močnega?

Medvedev: Russia will produce 1,500 tanks this year. T-90M tanks are superior to Abrams, Challengers and Leopards. Best in the world.

Russia in recent years lagged behind others in the development of UAVs.

HIMARS is good, but Russia also has such accurate weapons.

Neki novega v UA, razvoj dela na polno.

Fr1x6VOXoAgZUoJ.jpg

Fr0pAr2WcAMUgbH.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in mr_

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Modus operandi evropske politike (kuhanje žabe):

1.) Ukrajini bomo pomagali z zaščitno opremo, orožja ne bomo pošiljali...... začnemo pošiljati orožje

2.) Ukrajini ne bomo pošiljali tankov in orožja z dolgim dosegom......pošiljamo tudi to

3.) Ukrajini ne bomo pošiljali letal.....dogovori za to so že v polnem teku
L

3.) Ukrajini ne bomo pošiljali vojakov........ zdi se, da je le še vprašanje časa

Drugače pa je v Ukrajini že zdaj na tisoče pripradnikov NATA (samo našitke so sneli z uniform).

P.S.
Francija nima denarja za lastne upokojence, milijarde za topovske granate pa niso prav nobena težava?! Niti najmanjša! Pa kdo je tu nor?

• Haha
Reactions: damirj

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.676
4.896
113
Modus operandi evropske politike (kuhanje žabe):

1.) Ukrajini bomo pomagali z zaščitno opremo, orožja ne bomo pošiljali...... začnemo pošiljati orožje

2.) Ukrajini ne bomo pošiljali tankov in orožja z dolgim dosegom......pošiljamo tudi to

3.) Ukrajini ne bomo pošiljali letal.....dogovori za to so že v polnem teku
L

3.) Ukrajini ne bomo pošiljali vojakov........ zdi se, da je le še vprašanje časa

Drugače pa je v Ukrajini že zdaj na tisoče pripradnikov NATA (samo našitke so sneli z uniform).

P.S.
Francija nima denarja za lastne upokojence, milijarde za topovske granate pa niso prav nobena težava?! Niti najmanjša! Pa kdo je tu nor?
Rus, ki vse to povzroča s klanjem na tuji zemlji.