Je kdo Janeza danes videl?"Teroristični" napad v Rusiji, na koncertu...
Čakamo kako hitro bodo imeli dogovor kdo je kriv, saj vemo koga bodo obdolžili![]()
Je mislil bit v Planici, pa so ga zjebal z nepivskim dnevom.Je kdo Janeza danes videl?
A zaradi goriva jih bodo zadnje kilometre kar rinili ?To je vse načrtovano, po volitvah je bilo za pričakovati novo mobilizacijo. To ima Rusija sedaj že dodelan sistem, Šojgu že dela načrte o nekih novih divizijah itd. Taka akcija je češnja na torti, krivi Ukrajinci.
Bi pa predlagal našim rusofilom da se preselijo v rusijo, za zasluge, bodo deležni visokih davkov in inflacije, pričakuje se pomanjkanje goriva in hrane ampak to jim ne bo niti potrebno ker razvažali jih bodo z vojaškimi kamioni. Na fronto.
Direkt iz Moskve?Je mislil bit v Planici, pa so ga zjebal z nepivskim dnevom.
Jutri bo tam
Vse je možno. Od ukrajincev, britancev, američanov, čečenov.... do false flaga. Js ne verjamem nikomur kar na prvo žogo.Evo, pa ima Mirsi dokaz, da za vsem stoji Ukrajina! Druge opcije ni!
Ti vrjameš v zoc od kave? In potem sem jaz problem....A še kar idiota špilaš?
Ti ne boš nič šlogal iz šalce, kdo je bil?
Sem napisal, da zaenkrat še nobeni.Kjeri različici boš pa ti verjel?
Sem napisal, da zaenkrat še nobeni.
Očitno pa američani več vedo, da so na to opozarjali že pred dogodkom.
Bi pa kdo pomislil, da če bi bili oni, nebi prej opozarjali, ali pa da so opozarjali, da nebi bili sumljivi.
Tisti, ki pa po dejanju prevzame odgovornost, pa najverjetneje ni bil, ampak si samo dela reklamo.