Vojna v Ukrajini 2

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.382
5.140
113
In mi s sankcijami, pošiljanjem orožja, pripravami na pošiljanje vojakov v UA, zaplembami ruskega premoženja... delamo vse, da bo prišlo do povezave Kitajska+Rusi, (+brics?) mi pa bomo ostali vazali ZDA.

Ko ti enkrat porušiš poslovne odnose, ne gre kar čez noč, da jih postaviš nazaj na staro - sploh, če so rusi medtem že našli druge poslovne partnerje. Z višjo ceno energentov bomo tudi manj konkurenčni od Kitajcev, ki imajo sedaj priložnost "iztržili" ugodne dolgoročne pogodbe.

Ampak se je nekaterim očitno splačalo vsaj probat odvzet manjšinske pravice rusom v donbasu in probat ukrajino spravit v nato ter se borit do zadnjega ukrajinca . Če bi Donbasu dali avtonomijo in pustili ukrajino vojaško nevtralno, do vojne nebi prišlo.
Vsa ru§§ka "inteligenca" ima zahodne faxe narejene.....jahte registrirane na zahodu....vile kupljene na zahodu....

Tudi počutijo se in živijo zahodni lifestyle....

Ne pa enega upper tunguzijskega al pa kitajskega....

Kar jih je bilo pametnih jih je po invaziji pobegnilo na zahod....in so limali anti Z tablice si po avtih....

In potem je prisel mirsadi...

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.734
-1.185
48
Vsa ru§§ka "inteligenca" ima zahodne faxe narejene.....jahte registrirane na zahodu....vile kupljene na zahodu....

Tudi počutijo se in živijo zahodni lifestyle....

Ne pa enega upper tunguzijskega al pa kitajskega....

Kar jih je bilo pametnih jih je po invaziji pobegnilo na zahod....in so limali anti Z tablice si po avtih....

In potem je prisel mirsadi...
ti maš kak faks?

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: roly in Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.047
-5.464
113
Si mislil napisat "bi imeli" če nebi elito v EU zasrbeli prsti in jim jahte in vile zarubili

In zato, ker imajo zahodne faxe narejenem je treba podpirat vojno v ukrajini do zadnjega ukrajinca?

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.138
4.143
113
Ljubljana
hmpg.net
1711006004370.png

Cene v EU rasejo zaradi zunanjih vzrokov:

Na kratko:
The pandemic's disruption of global supply chains and the spike in natural gas prices following Russia’s invasion of Ukraine were significant drivers of surging inflation.

Morda bi lahko celo rekli - inflacija je posledica sankcij :)

• Všeč mi je
Reactions: bizi

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.701
12.308
113
na bazenu srebam nek šajz in gledam ruskinje spedenane kak cakajo na svoje ljepotane, ki so verjetno v downtown centru in sklepajo posle. Mlado meso, ampak že dodelave na vseh mestih.

tak se svet vrti.

ps. Dubai

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.565
490
83

delter333

Guru
21. maj 2010
2.130
1.858
113
Notranjska
En spijon gre nazaj domov
Upam da bo pritisk trolov na družbenih omrežjih manjši. No money no funny.