Vojna v Ukrajini 2

Nato ni v vojni in ne pošilja vojakov tja. To je vsa umetnost.

In tudi po ustavi smo lahko samo v obrambni zvezi, ne pa v napadalni, ki kolje po celem svetu.

Morali bi izstopiti iz NATO.

Naša vojska lahko samo brani našo državo. Ukrajina ni članica NATO, tudi to je jasno.

Torej ZDA=NATO se spet meša v drug konflikt.
nato pošilja orožje, uri ua vojsko..... bo šlo
gled izstopa se obrni na vlado RS
naša vojska je poklicna in je del natovih sil.

faq stari sam tolk kt tebi seka....

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
Tudi če ne podpiraš, boš še dolgo dolgo plačeval za UA. ;) Če ti kaj ne paše, imaš 2 opcije. Se odseliš iz Slovenije/EU ali pa greš na ulice protestirati. Na forumu ne boš nič dosegel, samo večja budala izpadeš.
Obstaja možnost, da izstopimo iz NATO pa tudi da se menja politika, ki ne bo tako kimala Bruslju.

Tudi ti budala izpadaš na forumu, ko se navijaško obnašaš ob žrtvah in izgubah s fronte.

S tega vidika lahko tudi jaz navijam, da bo vojne konec na način, da Vlado počisti ukronazije.

Problem pri takih diktatorjih je, da če dobijo zagon, se ne bodo ustavili. Enako je Hitler govoril.

Drugače pa ste eni res neverjetni. Paše vam, da plačujete višje položnice, energente, hrane, očitno še premalo udarilo po žepu.

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe
Obstaja možnost, da izstopimo iz NATO pa tudi da se menja politika, ki ne bo tako kimala Bruslju.

Tudi ti budala izpadaš na forumu, ko se navijaško obnašaš ob žrtvah in izgubah s fronte.

S tega vidika lahko tudi jaz navijam, da bo vojne konec na način, da Vlado počisti ukronazije.

Problem pri takih diktatorjih je, da če dobijo zagon, se ne bodo ustavili. Enako je Hitler govoril.

Drugače pa ste eni res neverjetni. Paše vam, da plačujete višje položnice, energente, hrane, očitno še premalo udarilo po žepu.

saj so ti povedli menjaj službo pa bo. Po hrano pa pejt k jodlarjem, za zelenjavo se na Kordiša obrni

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
nato pošilja orožje, uri ua vojsko..... bo šlo
gled izstopa se obrni na vlado RS
naša vojska je poklicna in je del natovih sil.

faq stari sam tolk kt tebi seka....
NATO bi naj bil obrambna zveza, smao v tako zvezo lahko vstopimo po naši ustavi...

In sodelujemo pri obrambi članice... Ukrajina to ni...

Tu je konec debate.

Zahod še vedno ne more pozabit 1945 in Stalina, ki je sam očistil Berlin in se je komaj ustavil zaradi poka v puščavi.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.862
2.237
113

Sanje so dovoljene :srce:

Vemo kje je Hitler končal ;)

Jaz navijam, da se RU spravi čimprej iz UA. Dokler bo vojna tam, talo dolgo bomo plačevali. Ampak ni krize, trenutno ne plačujemo veliko :evil::evil::evil: Plina nimam :evil::evil::evil:

• Všeč mi je
Zakaj bi moral delati za Ukrajino?

Ukrosi pa se ti vozijo tukaj s pregrešno dragimi vozili in živijo na naš račun.

Nagnat domov, sami dezerterji.
snecko povej po pravici...a te kuri ko se ukronacij vozijo z vozi v vrednosti tvojega stanovanja ti pa kot zgleden levo/rdeče usmerjen pravičnež voziš nekaj v vrednosti kar oni porabijo za zavarovanje tega voza? je jeba nje?

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
Cirka 8mio Ukrajincev se je izselilo v zadnjih 2 letih.

Verjamem, da bi na fronti spremenili potek vojne.

Lahko pa bi vojno končali za mizo in prepustili nekaj ozemlja, nič posebnega, enako je Srbija naredila, ko je Kosovo odšlo.

• Haha

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
snecko povej po pravici...a te kuri ko se ukronacij vozijo z vozi v vrednosti tvojega stanovanja ti pa kot zgleden levo/rdeče usmerjen pravičnež voziš nekaj v vrednosti kar oni porabijo za zavarovanje tega voza? je jeba nje?
Moti me, da so tukaj, podobno kot druge kulture, invazivne, ki se ne želijo prilagoditi.

Na koncu bomo poleg položnic imeli še ta problem, kot je že v Franciji, na Švedskem itd...

Moti me, da so tukaj, podobno kot druge kulture, invazivne, ki se ne želijo prilagoditi.

Na koncu bomo poleg položnic imeli še ta problem, kot je že v Franciji, na Švedskem itd...
UA nam je precej podobna bolj kot njihovi severni sosedje. IN so precej blj prilagodljivi kot oni, in kar tebe verjetno najbolj žere bolj zahodno usmerjeni od njih....Pa glede na voze ki jih imajo tud bolj sposobni, vsaj v primerjavi s tabo

• Haha
Reactions: jonny77

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.809
-280
48
Valparaiso
UA nam je precej podobna bolj kot njihovi severni sosedje. IN so precej blj prilagodljivi kot oni, in kar tebe verjetno najbolj žere bolj zahodno usmerjeni od njih....Pa glede na voze ki jih imajo tud bolj sposobni, vsaj v primerjavi s tabo
Vozovi izvirajo iz kriminala, korupcije itd..

UA, RU, vse je to isto, kar naj bodo tam, kjer so, ne vlačit tega k nam, lahko pa izmenjavamo dobrine z njimi, to pa ja. Tu pa vseeno, kater slovan je, al kozak, tatar itd.

Hecno mi je, na vzhodu težke bitke, v vidiš ti ukrose kako uživajo v Dalmaciji...

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.862
2.237
113
majstr reči kar češ sam tip al res tko dobro igra al pa neki orng ne štima tam zgoraj....

Sem že ugotovil, mi je pa všeč, ko mora isto plačevati za UA kot mi vsi ostali :srce: To bo pa trajalo še 5-10 let. Jaz bi pa njegovem mestu že razmišljal o selitvi, kjer so boljši pogoji za življenje. Samo za takšne stvari moraš imeti ¨big ball¨, ne pa jokati na forumih.