vgradna pečica

jezek

Guru
24. jul 2008
5.411
2.322
113
Za mile pečico boš dal ene 3, 4 čuke na mesec.... 5 jurčkov ti bo sicer ostalo.....saj jih ne boš imel časa zagonit. Če babo pustiš doma, ti jo bo brusil poštar, če vzameš s sabo pa en vanDam iz starega mestnega jedra, ali pa 4 muslijev z Melenbika...

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Car

POSTman
4. avg 2007
8.823
2.873
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Ko bo meni šel simens pade milenko. Nisem še jedel boljšega pečenega krompirja kot ravno iz mile pecice. Bila nek top model v nanovo opremljenem stanovanju v Bruslju, katerega smo nucali med preCedovanjem....
Jaz še nisem jedel boljšega pečenega krompirja, kot v svoji mladosti pri stari mami, ki ga je spekla v pečici na drva....

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.973
137
63
mb+ -20km
Kaj pa ta?

kiki

Zelenc'
21. mar 2013
17
6
3
Od bosha je boljša, ker ima razpon T od 30° do 275°. Lahko v njej vzhajaš kvašeno testo (pečem vsak drugi dan kruh), pa tudi 275 namesto 250° pride prav pri peki lepinj ali pice, moja ima 300°.\

jezek

Guru
24. jul 2008
5.411
2.322
113
Jaz se kandija bojim kot hudic kriza. Imam eno ranga 400e na Pagu, pa se vse pece 2x toliko casa kot doma v Simens ali prejsnji boš. Je pa res da mi je v drugem objektu na Pagu boševa crknila po enem letu (ventilator grelec)...
Btw, pag izpostavljam ker sta obe kupljeni tam, pa štrom obcasno mrkne, pa tudi napetost vcasih niha...

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.111
5.752
113
Zanesljivost je čudna reč. Candyjeva pečica iz prvega kompleta gospodinjskih aparatov pred skoraj 30-imi leti mi je delala dalj kot dva pomivalca (candy in bosch) skupaj. Poleg ostalega, smo večino kruha za 6 ljudi smo spekli doma, tako da je nekaj delala. Ni pa seveda primerljivo s pomivalcem, ki je takrat delal običajno dve rundi na dan.

sass

Guru
1. sep 2007
5.319
964
113
mogoče še stvar ergonomije: prej sem imel neko fancy electrolux parno pečino samo z gumbi na dotik. uporaba je zgledala tako, da si jo prižgal, potem si pritiskal tiste touch gumbe da si poiskal program, pa spet pritiskal gumbe da si nastavil temperaturo in na koncu držal gumbe, da so se zavrtele minute in sekunde za timer. in vsakič sem preklinjal nepraktičnost sistema. zdaj imam navadno pečico z dvema vrtljivima gumboma, podobno kot na linku zgoraj. zavrtim levi gumb za izbiro programa, desni gumb za nastavitev temperature in še enkrat za nastavitev časa na timerju. bistveno hitreje in bolj intuitivno

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.973
137
63
mb+ -20km
Zdaj vidim, tale boscheva iz linka ima komande na dotik. Ne vem kak se bo tole obneslo na dolgi rok, pečico vsak dan uporabljamo, včasih 2x