vgradna pečica

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
staro pečico bo počasi treba zamenjati z novo... peče se ne prav veliko.... kaka pizza vsake tolk časa, rebrca/pečenka 1x na mesec, sem in tja kak filan pšanček, občasno krompir in enkrat al pa dvakrat na leto kaka torta....
sem mal gledal, pa je tolk ene ponudbe, da me je kmalu vse minilo...
tale mi je nekak, še sam ne vem zakaj padla v oči....

kakšno mnenje, ideja, predlog....
hvala

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.516
-1.551
63
Mi smo ravno ta mesec zamenjali vse aparate, med drugim tudi pečico. Vzeli Bosch točno tega v linku. Zaenkrat super, z možnostjo podaljšanja garancije prek mybosch.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.749
2.745
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mi smo ravno ta mesec zamenjali vse aparate, med drugim tudi pečico. Vzeli Bosch točno tega v linku. Zaenkrat super, z možnostjo podaljšanja garancije prek mybosch.
Tale link ti ne dela več... Kako si zadovoljen po enem letu uporabe? Pri mami je crknila 4 leta stara in bo izgleda treba novo. Kakšna priporočila kaj kupiti in na kaj treba gledati pri nakupu, seveda razen 5 letne garancije?

Tale link ti ne dela več... Kako si zadovoljen po enem letu uporabe? Pri mami je crknila 4 leta stara in bo izgleda treba novo. Kakšna priporočila kaj kupiti in na kaj treba gledati pri nakupu, seveda razen 5 letne garancije?
fino je čaš maš suport pare, malo preglej upravljanja, kaj to bolj paše (mi smo želeli najbolj enostavno upravljanje, beri 2 vrtljiva, knofa je super edin z ritjo (je podpultna) ju lahko nehote rukneš in eden od njih vklaplja pečico). piroliza je tud okej, čeprav recimo če bi vedel da bom čez par let nabavil dyvo je ne bi vzel, bi vzel kak drug bombončk
pečica je smegova stara 5,5 let do zdaj bp

Žal samo dve leti.
Glede na to, da jo bo uporabljala mama in je tudi budget omejen in tudi ne potrebuje pirolize, je ta tvoja čist preveč, Nekaj okoli 400€ bi bilo super. Katera firma pa je top za pečice, katera mogoče izstopa po kvaliteti?
za 400 € poglej kak beko, whirlpool, e lux, čeprav......ikeo (delata electrolux in whirlpool sam je piko starejša tehnika in posledično cenejše)

Žal samo dve leti.
Glede na to, da jo bo uporabljala mama in je tudi budget omejen in tudi ne potrebuje pirolize, je ta tvoja čist preveč, Nekaj okoli 400€ bi bilo super. Katera firma pa je top za pečice, katera mogoče izstopa po kvaliteti?

poglej ene majo steam asistenco, zna biti koristna. Preveri kako je z garancijo (kolk jo da manufaktor, kako je z dokupom), lahk vržeš še en uč na harveynorman, če majo oni kaj daljšo garancijo (oni so jo dai svojcajt tudi do 7 let). MIslim da tudi z dokupljeno garancijo dobiš sposodbno zadevo za tvoj budget

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.099
115
63
Žal samo dve leti.

Evo ti jo,klasična pečica.Dobra cena.

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.099
115
63
Žal samo dve leti.
Al pa tale z pirolizo.Malenkost dražja je.In cela v črni barvi.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.702
8.092
113
Jaz imam enomlow budget Bosch. Dela 11 let in bo najbrz se en cas.
Tale:

Vse dela, vse, kar rabis po spisku ima, cesar nima, je pa dobra regulacija temperature med peko. Pri mesu je vseeno, par minut gor dol. Pri slascicah (pecivih, tortah ipd) je pa klinac. Zraven moras stat, pa preverjati. Ker lahko dobis ob istem casu in temperaturi ven surovo (ce imas sreco) ali ze malo crno (ce nimas srece). Kruh je tudi loterija, ceprav tega la kaj dosti vec ne delamo.

Ce se pecica uporablja za meso in brez pokrivanja, pirolozo rabi, tudi ce danes še ne ve za to.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.099
115
63
Tale:

Vse dela, vse, kar rabis po spisku ima, cesar nima, je pa dobra regulacija temperature med peko. Pri mesu je vseeno, par minut gor dol. Pri slascicah (pecivih, tortah ipd) je pa klinac. Zraven moras stat, pa preverjati. Ker lahko dobis ob istem casu in temperaturi ven surovo (ce imas sreco) ali ze malo crno (ce nimas srece). Kruh je tudi loterija, ceprav tega la kaj dosti vec ne delamo.

Ce se pecica uporablja za meso in brez pokrivanja, pirolozo rabi, tudi ce danes še ne ve za to.
Imel sem enak model pečice,kot jo imaš ti.Bil sem zelo nezadovoljen.Nikol ampak res nikoli,ni spekla uredu stvari.Kličem servis...pravijo da je z pečico popolnoma vse uredu.In sem jo takrat fuul plačal.Ker je bla kao premium Boscha.Bila je klump od klumpa.Sem jim reku na Boschu,da jim bom na hof prpelu ta klump kao premium Boscha...
In sem jo v kratkem,dokler je še bila v garanciji prodal.In šel na Miele.
Tu je bila pa povsem druga pesem.Vklopil pečico,dal zadevo noter...speklo perfect.Bilo kaj...od mesa,peciva,potice itd.
Uporabljam jo že 7 let.Brez napak.
Zdej imam še eno kombinirano Miele.Ki kuha in peče.Ta je pa itak mercedes.Vredna vsakega centa :zmaga: :zmaga: :zmaga:
Bosch pr meni nima več vstopa.Isto kot Gorenje ne...

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.702
8.092
113
Jebiga, to je edina lowbudget zadeva, ki sem jo kupila... Za ambient, da lepo izgleda. Najcenejsa s pirolozo, ce bi slucajn kdaj pekli...

Slucajn se je sprevrglo v kar pogosto, jaz pa pizdim... To povem zato, ker vidim da se gleda low budget bosch pecica. Res je, moja je stara 11 let, ampak v 11 letih se je brzkone dodajalo na wifiju in vrkah in bote malo na kvaliteti izdelave. Ta je prej slabsa...

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan

MieleFan

Majstr
7. sep 2014
1.099
115
63
Jebiga, to je edina lowbudget zadeva, ki sem jo kupila... Za ambient, da lepo izgleda. Najcenejsa s pirolozo, ce bi slucajn kdaj pekli...

Slucajn se je sprevrglo v kar pogosto, jaz pa pizdim... To povem zato, ker vidim da se gleda low budget bosch pecica. Res je, moja je stara 11 let, ampak v 11 letih se je brzkone dodajalo na wifiju in vrkah in bote malo na kvaliteti izdelave. Ta je prej slabsa...
Naum nikol pozabil.Da sem 3 ure peku gibanco.In še takrat je bla tak tak...ponorel sem total...
Vse kar sem peku,sem vedno dal pečico na fuuul.....da bla vroča...in nato noter pečt...takrat je blo tak tak tak...drgač si sive lase dobil,da si dočakal pečeno....

22. jul 2007
14.527
2.282
113
125
Bosch ima sedaj neko akcijo in ti vrnejo 100€ (pri določenih modelih).

Je pa prodajalec rekel, da je tale dobro prodajana (dal sem link od HN, ker je tam 30€ cenejša :) ).
Mi imamo nekaj takega kot iz linka že 3 leta in peče v redu, piroliza opravi svoje tako da smo zadovoljnji.
Imajo pa starši od Bekota podobni cenovni razred kot Bosch in najprej kar me je zmotilo je skoraj neslišni alarm ob dokončanju peke.
To in slab sluh je dobitna kombinacija :bonk:

Tale:

jaz sicer mam pirolizo, mi je pa lažje pečico z dyvo očistiti predvsem pa hitreje

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.702
8.092
113
Jaz ne vem, kako si lahko hitreje kot s pirolozo. Ni varjante... Razen ce si eden tistih, ki zraven masin stojijo in gledajo in to vkalkulirajo v cas "čiščenja".

jezek

Guru
24. jul 2008
5.032
2.180
113
Boš je ratal bolj qur...c zadnje case...VSE se mi kvari. Pecico imam siemens in zacuda dela ze 11 let. V prihodnjr bom VSE kupil samo še Mile. Če bo pa še to sranje...bom vdaj vedel kje smo