No da ne bomo čarovnic lovili. Ženska ki redno hodi h ginekologu je na HPV testirana. Tko da jo ženi brez težav obdelaš, če seveda veš kje jo nosi. Če pa vsake tri dni z drugo, pa tvegaš nekoliko več.Michael Douglas approves. Dejansko, če je ženska okužena s HPV (kar jih je precej), tip faše HPV v grlo in lahko tudi raka. Torej grla ali ustnega neba.
Večina folka je prebolela nekaj sevov HPVja brez vidnih znakov, in so nato nanj imuni in niso več prenašalci.¾ folka v Slo ima hpv. ¾ raka v grlu je od hpv
Se absolutno strinjam. Če ližeš naokrog, pa kar dobro tvegaš.No da ne bomo čarovnic lovili. Ženska ki redno hodi h ginekologu je na HPV testirana. Tko da jo ženi brez težav obdelaš, če seveda veš kje jo nosi. Če pa vsake tri dni z drugo, pa tvegaš nekoliko več.
Sem bolj 5W-30, idealna za vse pogojeto si še bolj na old skul? 15W40??
ali že proti 0W-16

Ubistvu je 5w30 najbolj delikatna gradiacija....en kup različnih standardov!Sem bolj 5W-30, idealna za vse pogoje![]()
Kolikor sem jaz slisal od (ja, spet) eminentnih kirurgov, se rakavo tkivo enostavno loči glede razloga nastanka oz. vsaj v primeru raka grla se VE če je od hpv ali ne. Nisem pa expert za to...ako su lagali mene...ja lažem vas...
Razen pri zobozdravniku.Orala ni zdrava
Ne, oz ne da bi vedel. 10 let sem delal v (zalednih) sluzbah zdravsta...tako da se 100x zapil z vsemi ikonami Slo medicine....Samo pitanjce zate jezek, a ti tole iz izkušenj govoriš, ali si eventualno že slučajno kaj fasu, poleg genitalnega herpesa?![]()
Z napačnimi se družiš.Pa še nekaj, uradni podatki na zadevnem podrocju.....so fejk. Samo bolnikov z aids je baje ene 20x vec, sifilisa kolikor ti srce pozeli....ni stbja iz ucbenika, katerega pri nas ni. Slovenec je pač prasec, kurbir itd. (Velja za oba spola)