Vaše izkušnje z oralnim seksom

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.748
10.858
113
Michael Douglas approves. Dejansko, če je ženska okužena s HPV (kar jih je precej), tip faše HPV v grlo in lahko tudi raka. Torej grla ali ustnega neba.
No da ne bomo čarovnic lovili. Ženska ki redno hodi h ginekologu je na HPV testirana. Tko da jo ženi brez težav obdelaš, če seveda veš kje jo nosi. Če pa vsake tri dni z drugo, pa tvegaš nekoliko več.

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Hanzi in Kamele0N

jezek

Guru
24. jul 2008
5.402
2.322
113
V gornjem linku ni razbrati statistike. Nekaj je okuzba, nekaj prenasanje, nekaj bolezen. Stevilka ¾ Slo populacije je iz (eminentnih) krogov naše ginekologije. Cepljenje pa je pri nas bolj slabo obiskano, lani npr. porazen odziv pri šestošolcih ljubljanskih šol... Sicer pa po domače: dec prek tiča ne faše, lahko prenaša. Dec prek ust hitro faše, baba še prej. Vaginalno baba hitro faše. ..
In še tole: stevilo zensk brez ginekologa in/ali neredno pregledanih je pri nas enormno...
Če se pri vsakem gin.pregledu vzorči hpv pa ne vem, preverim.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.043
556
113
HPV lahko dobi tudi moški na penisu, ne samo v ustih. Bradavice, ki se lahko razširijo v karcinom. Vsaka bradavica je v bistvu tumor, k sreči v večini benigen.
Mislim da vzorčijo ginekološko na vsake dve leti, če je pozitivna, bolj pogosto.
Tako da ni hec zadeva, v naši mladosti žal še ni bilo cepiva, sedaj pa serjejo prepametni starši...

Glede Douglasa...kolkr je ta tip prekadil, prepil in po vsej vrjetnosti še presnifal, bi HPV zadnjega krivil...

jezek

Guru
24. jul 2008
5.402
2.322
113
Kolikor sem jaz slisal od (ja, spet) eminentnih kirurgov, se rakavo tkivo enostavno loči glede razloga nastanka oz. vsaj v primeru raka grla se VE če je od hpv ali ne. Nisem pa expert za to...ako su lagali mene...ja lažem vas...

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.186
8.441
113
Kolikor sem jaz slisal od (ja, spet) eminentnih kirurgov, se rakavo tkivo enostavno loči glede razloga nastanka oz. vsaj v primeru raka grla se VE če je od hpv ali ne. Nisem pa expert za to...ako su lagali mene...ja lažem vas...

No, ta link ti poda tocno to statistiko. Sam prebrati je treba. 31% raka (ustnega dela) zrela...

jezek

Guru
24. jul 2008
5.402
2.322
113
Pa dobro, kdo bo bral 10minutne clanke? Alter je zabava, ne sola. Sažetak....or didnt happen.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.402
2.322
113
Pa še nekaj, uradni podatki na zadevnem podrocju.....so fejk. Samo bolnikov z aids je baje ene 20x vec, sifilisa kolikor ti srce pozeli....ni stbja iz ucbenika, katerega pri nas ni. Slovenec je pač prasec, kurbir itd. (Velja za oba spola)

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.670
218
63
Samo pitanjce zate jezek, a ti tole iz izkušenj govoriš, ali si eventualno že slučajno kaj fasu, poleg genitalnega herpesa? :evil:

• Wow
Reactions: Kamele0N