Uporabni programi za Android + opis + slike

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.807
4.701
113
50
Na sončni strani ALP
Ne vem kam naj napišem, da ne odpiram nove teme...

Pred dnevi sem menjal telefon (A56) in danes mi kar na enkrat Google trgovina piše, da nimam internetne povezave:

1749650628537.jpeg

Vse ostale aplikacije gredo normalno na internet preko WiFi ali mobilnih podatkov.

Ima kdo kakšno rešitev? Kar sem našel na guglu sem že naredil...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.807
4.701
113
50
Na sončni strani ALP
Ne vem kam naj napišem, da ne odpiram nove teme...

Pred dnevi sem menjal telefon (A56) in danes mi kar na enkrat Google trgovina piše, da nimam internetne povezave:

Poglej priponko 99374

Vse ostale aplikacije gredo normalno na internet preko WiFi ali mobilnih podatkov.

Ima kdo kakšno rešitev? Kar sem našel na guglu sem že naredil...
OK, našel problem.

Pri VPN sem imel nastavljeno za blokiranje povezav brez VPN...

22. jul 2007
14.450
2.251
113
125
Išče se time lapse program, katerega se priporoča?Če je free je še bolje Uporabljal sem že Lapse It, ampak ga google play več ne najde :confused:

AlBa

Pripravnik
22. sep 2007
142
4
18
Če boš uporabljal AmiGO (review TomTom AmiGO), boš skoraj zagotovo zadovoljen. Hkrati dobiš še odlične podatke o prometu.
Kar nekaj časa sem uporabljal aplikacijo AmiGO, ki jo je sedaj "nadomestila" aplikacija TomTom Maps & Traffic. Potrebujem, da aplikacija zvočno, preko BT, opozorja na radarje, v avtomobilu. AmiGO je le to opravljal brez težav. Sedaj z aplikacijo TomTom Maps & Traffic ta obvestila ne delujejo.

Ali obstaja, kakšna druga aplikacija (free), podobna AmiGO-u ?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.727
371
83
www.kacnje.eu
Je že kar dolgo, kar sem zadnjič uporabljal Waze. Mene je pred časom motilo zelo nerodno izbiranje poti, manjkajoči radarji, otroški videz, slabše prometne informacije ... imel pa je sicer nekaj všečnih stvari (pa se sedajle ne spomnim, kaj je že bilo). Verjetno pa so sedaj stvari že kaj boljše.

mcn

Majstr
3. sep 2007
2.016
302
83
Slovenija
Hm, jaz ga uporabljam že par let, pa mi je vrhunski. Nisem še enkrat naletel na radar, ki ga ne bi prikazal. Tok tok. Pokaže tudi vsako oviro na cesti, pa sproti preračunava, kje se najbolj splača peljat. Edino enkrat me je zajebal in me hotel v Avstriji po vsej sili peljati po regionalnih cestah, ker nisem imel noter vpisano da imam A. vinjeto.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.727
371
83
www.kacnje.eu
Možno. Takrat me ni prepričal. Saj verjetno je bilo še kaj drugega, pa se sedajle ne spomnim. Pred leti sem naredil kar nekaj testov za primerjavo (da gre za enakovredne pogoje med navigacijami, sicer je težko), nekaj je verjetno še na blogu. Mogoče bi ga lahko sedaj spet preizkusil. Ampak se mi zdi, da je TomTom po kakovosti pred drugimi in se ga kar držim.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.930
6.876
113
Se da waze kako prepričati, da bi v android autu stalno kazal ETA do vsakodnevnih destinacij kot sta dom in služba? Tako, kot to napol (napol, ker ne vem zakaj se jim zdi to modro po parih minutah skrit)) dela google maps. Brez, da moram kamorkoli klikat.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.807
4.701
113
50
Na sončni strani ALP
Za navigacijo na telefonu mam Sygic, ima tudi radarje. Zdaj mi pa manjkajo radarji na avtonavigaciji. Ne vem kaj je gor, se še nisem tolk poglabljal. Sygic mi sicer laufa tudi preko android auto...