UFO - NLP

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.705
-484
113
145 km SZ od Opatije
Mah, sej ne vem, mal bi se distanciral od tega Corona sranja, ki ga je Alter poln, pa gremo v malo drugačne "Alter-nativne" vode.
"Verjamete" v NLP? Oziroma, ali verjamete, da je v širnem vesolju z milijardami zvezd (kot je Sonce , da ne bo kdo zamešal s planeti :evil: ) življenje zgolj na Zemlji?

p.s. tisti, ki še vedno verjamejo, da je Zemlja ploščata, naj se prosim izognejo tej temi. Hvala za razumevanje. :nazdravje:
 

jest5

Guru
18. avg 2007
25.163
-8.273
113
Če gledaš dobesedno pomen kratice NLP, potem je vsak že videl kakšnega :fredi:
Vesoljčkov pa ni videl nihče. Tudi če je še kje inteligentno življenje, so razdalje prevelike, da bi se kar tako furali okoli nas.
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Zate vem, maš avtodom. Če bi bila Zemlja okrogla, bi ti na drugi strani padel iz vozila, vem ... :cheer:
Postavil si dve vprašanji brez p.s.. ;)

Verjamem, da se med milijardami osončij nahaja oblika življenja - pa ne samo ena, samo kako staro UFO serijo si poglej. In verjamem tudi, da nas obiskujejo, saj z našim omejenim umom in znanjem to ni mogoče, ampak kdo je tako neumen, da bi trdil, da smo najvišje razvita oblika življenja med vsemi!?

 

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.148
4.590
113
Osnovna ideja privržencev NLP je silno egoistična. Tuja bitja bodo začutila pomembnost sedanjega trenutka in prostora in se pojavile pri nas. Prav "sedaj", ko je nam uspelo eno malo večjo smet potisniti do roba našega planetarnega sistema.
Bolj se nagibam k misli, da je še ogromno oblik življenja v vesolju. Praktično nobene verjetnosti pa ni, da bi to lahko potrdili za časa našega življenja. Mogoče sploh kdaj za časa človeške rase in obstoja našega planetarnega sistema.
 

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.149
3.163
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Mah, sej ne vem, mal bi se distanciral od tega Corona sranja, ki ga je Alter poln, pa gremo v malo drugačne "Alter-nativne" vode.
"Verjamete" v NLP? Oziroma, ali verjamete, da je v širnem vesolju z milijardami zvezd (kot je Sonce , da ne bo kdo zamešal s planeti :evil: ) življenje zgolj na Zemlji?

p.s. tisti, ki še vedno verjamejo, da je Zemlja ploščata, naj se prosim izognejo tej temi. Hvala za razumevanje. :nazdravje:

Vsak, ki je prečital trilogijo v petih delih Douglasa Adamsa, si takih vprašanj ne rabi več postavljat... Odgovor pa je 42... :cool:
 
  • Haha
Reactions: Gavran in naliM

MrDaco

Guru
11. sep 2007
10.782
6.069
113

Evo jih kak lepo furajo na dark side of the Moon.

.
.
.
.

Saj vem malo heca je lahko...
 
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: McGiver
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ko bomo osvojili fuzijo, se nam bodo razširila obzorja v eksponentni vrednosti. Glede na dosedanji razvoj, ko smo 200 let rabili od vodne pare do fisije, bo fuzija prav kmalu.

Ko bomo imeli "fuzijski reaktor pocket verzijo", se bo pa dalo razmišljat tudi o medplanetarnih poletih. Brez tega - niti za radiacijsko zaščito nimamo dovolj energije. Brez tega pa tam zunaj nimaš kaj delat :rolleyes: .

Brez dvoma pa lahko obstajajo civilizacije, ki so starejše kot naša 200 let stara industrijska. Tako da - čisto vse je mogoče.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Hondi

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.757
4.904
113
nlpji so bli blazno popularni v mojih mladih letih
tko nekako kot tud jetiji pa bigfuti in svega i svačega

dons, ko ma pa vsak v žepu dokaj kvaliteten fotoaparat 24/24 je pa vse nekako potihnilo
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.917
3.736
113
Ljubljana
hmpg.net

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
;)... samo kako staro UFO serijo si poglej.
Tole serijo sem pa sam gledal v najstniških letih na TV KP še v Čb tehniki, pol so preklopli na barvno oddajanje ... aleluja :cheer: (je Berlusconi primaknil šolde za modernizacijo) ... napeto sem čakal nadaljevanja ... pa marsovci so bili/imeli potem v skafandrih z zeleno tekočino namesto zraka in laserske pištole ... tudi šef zemeljske posadke je že imel elektro-avto ... je*eš Teslo :evil: ...

Nekdo je rekel, da ima folk v rokah danes moderne naprave ala smartphone, pa nič kaj dosti ne posnamejo. Seveda, ko pa stalno gledajo dol na ekran, namesto v nebo ali pa si svetijo z njimi po stopnicah/potkah ... :evil: ...

Jest sem zadnjič videl zanimivo NLO stvar nad Krasom pred deset leti ... ni prvič bilo tam ... zna ET-je kaj zanimat tržaški ciklotron ? :zardelalter: ... pred slabim pol stoletja smo šli s takrat svežim KP UFO društvom pogledat malo kje je baje en pristal v eni vrtači. Tri nogice (vdrtine na terenu) in ožgana trava ter povišana radiaktivnost (stari JNA merilec radioaktivnosti) ... pa smo za arhiv spisali eno poročilo in dodali slike terena ... :cheer: ...

... najboljši pa je bil še kar velik NLO nad morjem pri belem dnevu (avgust 1981 se mi zdi) sredi portoroškega zaliva ene max.100m nad morjem ... gledalo v mirovanju 5 min preko 1k ljudi od Bernardina do Kanegre ... Jest sem ga videl "prijadrat" diagonalno iz italjanske smeri že prej (pavza v službi) ... Najbolj fascinantno pa je bilo, ko je potem iz lebdenja brez zvoka enako švignil navpično v višino (vesolje) in izginil po par sekundah (brzina pa ufff.) ... Še danes bi ga znal s svinčnikom in osenčeno narisat na papir ...

... Mogoče pa je bil to izdelek napredne skrivne_tech Amerov iz Aree51 "reverz-inženirane" v leti po padcih v Roswelu :nigladek: ... Če je imel pa Antigravity napravo s kontrolno ploščo z elektronkami (ala stari Mig-i), pol je bil pa made in CCCP :evil: ... (tudi tam so padali dol ti foo fighters, pa Koroljeva so imeli za inženirja) ... eh, videval sem jest svašta letat naokoli v mlajših letih, mogioče pa so za te moje prikazni bili krivi hormoni, saj zaradi njih je mladina v paralelnem svetu/realnosti ... :zardelalter: ... well, ...

Poleg nekdanjih X-Files, je še relativno frišna serija : https://www.imdb.com/title/tt6632666/ bila narjena pred kratkim ... ni slaba ...
------------------------------------
" ... The Truth Is Out There ..." :zardelalter:
 

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Seveda. Statistično je praktično neznansko nizka verjetnost, da smo v vesolju sami. Že če gledamo, kako se je človeštvo razvilo v npr. 100.000 letih. Vesolje je pa staro 14 milijard let.
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
22.781
1.460
113
42
Življenje zelo verjetno obstaja nekje drugje v vesolju.
Drugače pa kljub temu da sm ful velik fan ne verjamem v NLPje.
Verjamem pa v Bigfoota
 

MrDaco

Guru
11. sep 2007
10.782
6.069
113
Jaz sicer verjamem v nezemljane ker je v bistvu preveč posnetkov ki kažejo na to. 99% je sicer fejk, nekaj pa verjemem da ne. Spomnim se posnetka v živo iz satelita, kjer se lepo vidi, da marsikaj frči po vesolju. Če predmet potuje linearno je seveda nek zalutali objekt, če pa se giblje nepremočrtno pa kaže na kaj drugega. Je pa nekaj zanimivo, včasih so bili ufoti v obliki letečih krožnikov, danes so v obliki tiktak bonbonov. V čem je fora?

Se pa spomnim lani ko smo z pubecom pičli z čolnom, zjutraj morje kot olje iz Paga proti Viru. Ko pridemo domov mi pa pubec reče daje videl nekaj zelo hitrega potovat iznad Velebita mimo Vira. Sam tega nisem opazil ker vseeno gledaš gladino ko voziš. Sicer sem ga potolažil da je sigurno videl galeba ali kaj podobnega, ampak on vstraja pri svojem.

Kar se pa tiče potovanj na velike razdalje, pa je čisto možno če upoštevaš Einsteinovo teorijo o hitrosti in času. Hitreje kot greš, počasneje teče čas oziroma se ta ustavi ob hitrosti svetlobe. Tako si ob dovolj veliki hitrosti lahko iz stališča potnika lahko relativno hitro iz enega do drugega osončja. Ampak to je fikcija za enkrat.
 
Nazadnje urejeno: