UFC

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
897
6
18
Mogoče so pa samo malce spremenili "kaj" iščejo in so jih dobili
 

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.304
934
113
Titograd
Če je pa to in.... izgledalo je kot da sta se na veselici stepli grupi fantov iz sosednje vasi :bonk: pa še ti verjetno niso tolk primitivni.
 

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.308
630
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Nihče ne bo komentiral vikenda in "legendarnega" boja?

Sam že dolga leta spremljam UFC in se sploh ne čudim, da je prišlo do tega. Jaz mislim, da je za ves ta cirkus kriva v prvi vrsti UFC organizacija sama, ki vseskozi na račun lastne promocije dovoli "trash talk" v najbolj primitivnih oblikah. Ta je zadnja leta med borci že kar stalnica in je glavna promocija skorajda vsakega eventa samo z namenom, da dosegajo rekorde z "pay-per-view". Ne vem kaj se sploh zgraža Dana White ob vsem tem, sam ima namreč škarje in platno, da bi to v prvi vrsti ostal šport ne pa neka organizacija, ki prireja šov nestrpnih "opic v kletki". Organizacijo v večini zastopajo odlični borci, ki ogromno trenirajo in so mentalno zdravi (so tudi izjeme ja), ampak, če ti nekdo je*be vse po spisku po celem družinskem drevesu in te žali na najbolj primitivne načine, hkrati pa UFC za svojo lastno promocijo to promovira po vseh možnih kanalih, potem je jasno, da se "opici" ob prvi priložnosti sname.

Moje mnenje je, da bi moral Nurmagomedov odgovarjati za incident, vendar po zakonu o ogražnju varnosti ipd. Naj bo tudi začasni suspenz, če je treba, da si UFC opere vest a pas pa mu naj pustijo, saj se je boril pošteno po vseh pravilih in deklasiral klovna, ki je iz tega dvoboja odkorakal izmaličen a kot moralni zmagovalec.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.107
6.480
113
zakaj pa connor ni dobil nobene kazni zaradi incident z busom? Tisto je imo hujše kot tole
 

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.308
630
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Se definitivno strinjam ampak tisto je bilo izven dvorane, kjer ni bilo varovanja zato je vso odgovornost (izključno civilno) nosil Conor sam in bil prepuščen na milost in nemilost organov, medtem, ko je za ta šov v prvi vrsti moralno odgovorna organizacija, saj se je to zgodilo med eventom, česar pa se ne da kar pomesti pod preprogo. Žrtveno jagnje pa bo seveda Nurmagomedov, ki se mu je (zaradi zgoraj naštetega) pač snelo. Zame je šampion, ne glede na vse.
 
I

Izbrisan uporabnik #488

v nasilne športu, kjer nastopajo psihopati, ni mogoče računat na neko normalno obnašanje :)
 

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.201
183
63
Meni se je pa zdelo fajn, kak je bil irski pederajs na koncu objokan in pokakan. :p
Dosti preveč si privošči - žalitve vere, familije bi morali po moje kaznovati...
Dont f... with Mother Russia, hehe... :cool:
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.107
6.480
113
Hm. Kaj je huje?

Irec nabere na kup kolege, jih spakira v privat avion, in skupaj napadejo avtobus poln UFC borcev.
Rus v žaru borbe, oz po njej, še celi naspidiran, ko ga potem še enkrat Dillon žali ("you muslim rat") skoči pač preko ograje in "poskuša" obračunati z njim.

Prvo dejanje se razpleta par ur, drugi pa par sekund. Prvo dejanje je premišljeno, načrtovano...drugo pa pač v afektu.
 

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
499
172
43
Jaz sem pa mnenja, da je bil ta incident z Conorjem in avtobusom zrežiran. Me ne bi presenetilo če tudi iz strani UFC. Nekako mi smrdi, da je lahko prišel s komplet svojo ekipo mimo vseh varnostnikov do avtobusa in razgrajal. In to kmalu po dvoboju z Mayweatherjem, ko se je vedelo, da tako veliko naročnin še lep čas ne bodo prodali, in da ni v UFC tako marketinško zanimivega nasprotnika. In ga je bilo potrebno naredit. Zgleda kot kakšna WWE zgodbica...dokler ni šlo vse narobe, ko se je razbilo steklo avtobusa - pomoje ni bilo v planu. Folk je ponorel in hype za naslednji boj je bil garantiran. Kar se pa tiče dogajanja po samem boju, je pa verjetno posledica tega, da Khabib vsega kar je Conor izjavil ni vzel kot biznis in marketing...
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.107
6.480
113
Itak. Ne moreš musliču žalit vere in družine, to je verjetno za njih smrtni greh.

Čeprav mu je connor med bojem rekel "its only business", ga vseeno to ni umirilo.

Rajši bi se šli tega s fergusonom, možno pa tudi da paše UFCju, zdaj se lahko rešijo khabiba, ki ni ravno atraktiven borec, pa tudi vprašanje če bi ga kadarkoli lahko kdo premagal, razen če bi imel srečo :)
 

AndrejO

Zelenc'
2. feb 2018
11
1
3
Ferguson lahko premaga Khabiba. Je kompleten borec, poleg tega pa ima odličen kardio. Khabib po drugi strani pogosto kaže utrujenost od tretje runde dalje (bilo videno v zadnjih dveh bojih). Za Mcgregorja bi bilo pa bolje da gre kategorijo nižje.
 

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
51.107
6.480
113
Jaz bi rekel, če se mu "vserje" kak udarec ko bi khabib navalil, potem ja, če pa ga khabib dobi "v objem", pa je game over. Nek striker ferguson tudi ni, da bi ga drugače lahko, pa itak smo videli da proti najboljše strikerju v UFC, khabib ni imel težav.
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.256
3.670
113
davorinm.wordpress.com
"Boksarski šampion Floyd Mayweather je odgovoril na izziv borca mešanih borilnih veščin Habiba Nurmagomedova. Dagestanec je prek Mayweatherjevega promotorja Leonarda Ellerba pozval Američana na obračun. Ta pa je na Instagramu zapisal, da naj pristojni pripravijo čeke. "