Npr... Zato ker po tvoje, ko enkrat tega ne uporabljas in ne rabis vec, to avtomatsko pomeni, da ne znas vec.
To si ti napisala, ne jaz.
Je pa dokazano, da neizvajanje določenih vaj/opravil, pomeni zmanjšanje sposobnosti izvajanja le teh. Pa ne pišem le za vožnjo.
Zdaj ce bi bila sposobna samo enega filma, potem bi morala znati najbrz tistega, kjer je samoprispevka k voznji najvec. In bi v avtomatiku bila pripravljena na prestavljanje, pri speljevanju v klanec iskala ročno in za nekom na peš drzala varnostno razdaljo ter drzala sama hitrost, da cagar na stevcu tudi trzne ne...
Ti kar lepo ironijo furaj, ni panike. Čeprav predvidevam, da dobro veš, kaj sem hotel zapisati, ker mislim, da nisi neumna.
No, ti želim, da ne bi nikoli rabila poseči po krmilu, medtem ko SMS bereš z rokami v naročju ali s kokakolco v roki.
A ni to normalno? Odprli so oci in sprevideli kaj je bolje. Ampak ne, to so verniki etc... Ce te moti to, da ne pihajo v isti rog s tabo je to tvoj problem. Najbolje, da zapustis te teme in drgnes samo tam, kjer imas somisljenike (ICE etc.). Ker prevzgojil ne bos nobenega, ravno tako pa je tud ze dosadno n-tic poslusati kaj mislis in zakaj. Vemo, pa se vedno je EV zakon. In kot sem par let nazaj pisal, vsi jih bomo vozil, zacensi s kretenom Dacotalom pa do tebe naprej ... Sam da pravi modeli za vas pridejo. Pa ni to nobeno zezanje etc ampak tako je.
Ne, ni normalno, da javno in glasno bevskaš v en rog, potem čez 1 mesec pa še bolj glasno v drugi rog in ščiješ po tistih, ki so nasprotnega mnenja.
Je že ogromno ljudi v moji bližini na EVjih (vključno z mano (si že pozabil nje?), tako da mi ne rabiš pisati, da ga bom tudi jaz vozil, ker sem ga prej kot ti

) in tega ne bobnajo na največji zvon, kak te so to najboljši po marmeladi, ravno tako pa ne posiljujejo drugih z EVji.
Samo ja, nekaterim vam je to čisto normalno.
Sedaj pa še enkrat zapiši, da jih bodo vsi vozili čez nekaj let. To je tudi tvoj doseg. Imaš pa to ''srečo'', da bo verjetno res tako, pa ne zato, ker bi to želeli, ampak ker jih bodo prisilili v to. Sam ja, tebi je to normalno.