Kitajski "napad"

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.389
5.556
113
Resno? To rešetka za grilat ti je všeč?

Vsi ti maxi SUV EVji so strel mimo - moje mnenje.

PS: na kitajskem in Japonskem ne moreš kupit avta, če nimaš zagotovljenega parkinga!

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.770
15.145
113
zamisli si, da tole kot nek direktorček kupiš na firmo za rang 80 kilo, namest neke nemše premije za 250kilo. cez eno leto bo kitajc vreden 40 kilo, premija 150. , opreme je več, luksuz je večji, izgubil si 3x manja, cez leto menjaš za novo china premijjo, ki bo spet povozila že obstoječo.. na konc je noter huwie sistem in vozi sam.. pa te fore..nemci pa v jok ze drugic.

v to smer gre, nisem si jaz to izmislil..sad žalostno vse to projecira name, in ostale ki furajo ev še posebej tesle...epski problemi. V glavi.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: ales85 in sad

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Premija ne bo vredna 150 ampak 100 jurjev in premije ne boš kupil za 250 jurjev, ampak bo pod 200.
Pa za razliko od direktorčkov v tvoji glavi, se pravi direktorji res ne rabijo ubadati vsako leto z menjavo vozila. Če pa je komu to ravno hobi, ga pa vzame na operativca in lepo menjuje vsako leto po želji. Ali ga pride 3 ali 7 čukecov mesečno, mu pa dol visi, itak gre v stroške.
Pa vsaj sram ga ne bo na golfu in mu ne bo treba razlagati kak te top shit toti avto ima.
Ali ti misliš, da po tvoje direktorčki kupujejo G63AMG RSQ8, X7M, XM in podobne avte zato, ker ga morajo imeti in ga izkoriščajo po terenu ali kjerkoli že?

Ampak ti veš. Je pa tota gara ravno prava zate in tvoje dojemanje luksuza in prestiža.

:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:A sem prav videl, da ima to noter 1.5l motor? Pravi LUKSUZNI SUV.:valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.770
15.145
113
v bistvu je EV, 1.5 je range extender, pač china logika, ki na konc ne bo tak glupa ravno, če že. ima 700 hp

drugače pa definicija luksuza, zavoljo debate, sem gledal tega novega EV bentlya.... luskus, šli so v volno na vratih, pa posebej so animacije skozi kristale posneli..in ampbijenta svetloba je zdaj migetajoče vau vau, jokal sem od sreče poleg... pogon je pa off šelf od poršeja.. Tu smo. glede luksuza...kaj sploh lahko še nekdo ponudi več kot od blefa...

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Če boš pogledal novega Bentleya vsi resni pljuvajo, vključno z obstoječimi kupci. Zato je pa najcenejši Bentley v ponudbi. To je za take kot si ti.

Tistih 700KM si pa lahko nekam vtakneš. Ker ko baterije zmanjka si na 1.5 bencinarju, težek je pa verjetno proti trem tonam. In ja, kdor kupuje Nemce za 200 jurjev mu dol visi za porabo. On bo na hrvaški avtocesti nastavil tempomat na 200km/h in lepo cruzal proti Dubrovniku.
Tota tvoja gara je pa za enega, ki mu šprica na Peaqa, tak se bo pa stegno še za tistih 10 čukecov in mislo, da je kupo Bentleya. In ga bo prekleto bolelo, ko bo čez 4 leta vido za koliko ga bo lahko prodal. Če sploh.

• Haha
Reactions: jonny77

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.266
1.437
113
zamisli si, da tole kot nek direktorček kupiš na firmo za rang 80 kilo, namest neke nemše premije za 250kilo. cez eno leto bo kitajc vreden 40 kilo, premija 150. , opreme je več, luksuz je večji, izgubil si 3x manja, cez leto menjaš za novo china premijjo, ki bo spet povozila že obstoječo.. na konc je noter huwie sistem in vozi sam.. pa te fore..nemci pa v jok ze drugic.

v to smer gre, nisem si jaz to izmislil..sad žalostno vse to projecira name, in ostale ki furajo ev še posebej tesle...epski problemi. V glavi.

Ne sekiraj se, vedno bolj so tiho, ti sadeži prezreli... Ga popolnoma razumem, v poplavi gnojnice, ki se po forumu pretaka ti drugega niti ne ostane...

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
In to napišeš osebi, ki je še dobro leto nazaj špricala na ravno dobro ulaufane ICE premije sa Njemačke.
:valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.266
1.437
113
Drgac... takih "spricasev", k si zdaj napisal pricakujem, da bo tukaj kmalu vec. Ze zdaj so EV teme cist drugacne kot pred dobrim letom...

mr. snick

Majstr
5. mar 2020
365
463
63
ICE modele itak ukinjajo, tako da hočeš noces bomo vsi sli na elektricarje, ni tu neke tezke matematike, ce pa te prisilijo. Hkrati pa tudi EV izboljsujejo.
Lahko pa seveda pametujete...

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.770
15.145
113
In to napišeš osebi, ki je še dobro leto nazaj špricala na ravno dobro ulaufane ICE premije sa Njemačke.
:valjamse:
Ma še mercedes stroje, so pa 20% predragi sprve kar ponujajo. Glc Ev je top stroj. Tud eqe mi je bil všeč ampak rabljenim ne zaupam. Ice v vsakdanu v 2026 je pa mimo, ko se mal eveja razvadis. Simple.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.266
1.437
113
Pametujejo edino ICE-jasi, eni te isti tu. Predtem so pa zalili, se norcevali etc... zdaj so pa vedno bolj tiho - prihaja iz riti v glavo, pocasi ampak le... Eh, tugo jesenja, dobesedno :)

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.770
15.145
113
Zame je bila tehtnica nategi na servisu. Češ servisiraš na uradnem, če gre kaj narobe pri rabljenem izven garancije ti bodo šli naproti in podobno gore. Glavni pa nategi s cenami olja in delov. Ko pa gre za kak rezervni del pa space shuttle cana in par % popusta na delo. Jepte se.
In ko pride nekdo pa reče ni servisov.. Je v bistvu mindfak direkten.. Preden to sprocesiras....

Pustmo se druge pluse...

Ja lahk bi kupil 3 leta starega e-ja za 35k... Ampak tema proti Ev. Žena se danes po pol leta vedla v eja ki je bil njen stroj 6 let... in njen komenatar: "To nikamor ni šlo, komaj sem iz križišča zbežala, nisem več vedla kje je kateri knof, cukalo je skozi, prestavljanje je tako očitno. Moj najboljši avto je deloval kot stara šara "
Je pa bolj udoben...

Tu smo. Več v bistvu nimam dodat.

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Pametujejo edino ICE-jasi, eni te isti tu. Predtem so pa zalili, se norcevali etc... zdaj so pa vedno bolj tiho - prihaja iz riti v glavo, pocasi ampak le... Eh, tugo jesenja, dobesedno :)
Ja, predvsem pa jih je veliko takih, ki so bili prej nikoli in je bila le ICE špura in so to glasno oznanjali, sedaj so samo ploščo zamenjali za EV špuro. In so še bolj glasni.

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
To nikamor ni šlo, komaj sem iz križišča zbežala
Te pa ja bi jo v Alfo posadil, pa ne bi bilo teh problemov. Saj veš, Cuore sportivo. :cheer:
Sicer pa, ja takle to gre. Sedaj ko Tesla še sama vozi, čez 10 let bomo pa samo še ležali na cevkah s 300kg, živeli pa virtualca.

No vidiš, ljudje s takimi komentarji se mi smilite. Itak EV prec potegne (in zraven gume skuri seveda), ampak če po pol leta ne znaš več normalno ICEja pelat, potem bi se jaz vprašal po nečem drugem, ne da je ICE problem. Ob tem, da če prav razumem tvoja gara vsaj nekam gre. Sedaj si predstavljaj, da jo cukneš v Cliota s 75KM. Pa to se ti parkira na prvem križišču in bi ji moral Teslo pipelat.

Eh, brez veze.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.770
15.145
113
Kdo je rekel da ne zna, sam pa tečno je. Ne vprašaj ko se ti se start stop vklopi sred križišča, je zabava za celo občino. :evil:

V bistvu je s hand saltung lazje preživet Ice preskok nazaj.. Tam pac cuka ker menjavaš... Pa kao cenen avto in podobne predideje. Nizka pričakovanja.

sad

Guru
24. avg 2007
23.620
12.465
113
Kdo je rekel da ne zna, sam pa tečno je.
Ej ne vem, samo če je morala zbežati, potem nekaj očitno ne zna več. To si ti napisi, da ti je rekla, ne jaz.
Jaz še nisem bežal iz križišča, pa naj vozim ICE ali EV.
Ne boš verjel, tudi z je... traktorom s 33KM mi ni bilo treba bežati s križišča. Pa sem ga vozo direkt za EVjem.
Izgleda se že lahko štejem med nadvoznike Alteraše. :evil: