Trgovina TEMU

jezek

Guru
24. jul 2008
5.472
2.376
113
Ne verjamem. Bom iz usa naročil 6 svečk za bimerja......takoj Doni pošlje čudovito armado v Jadran...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.513
4.585
113

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.266
5.369
113
EU pač gre malo po grbi našim trgovcem in skrbi za prilive v proračun. Lahko boš dal denar trgovcu ali pa v proračun. Druge izbire ni in narod bo precej več plačal za iste izdelke.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.035
1.228
113
Stvari za euro se ne bo splačalo več naročat, jih boš pač 10 naročil pa 9 prodal na bolhi naprej, konkurenca našim trgovinam ki pukijo od kitajcev pa tu prodajo s 500% maržo (preverjeno)
Sam bom šel pa po kakšno stvar ki jo res "nujno" rabim v Tedi. Saj kvalitetna je približno enaka.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.403
888
113
tam ko se terc po tori rola
Počakajmo, pa bomo videli. Drugače pa, kot že napisano, bomo naročali večje količine istega izdelka v eni pošiljki. Bom, namesto tri krat po eno gumo za bajk, pač naročil tri naenkrat. Pa narod se bo začel malo bolj družiti, ko bo nekdo zbiral naročila za en izdelek, pa skupinsko naročanje...je že včasih bilo, pa še nismo popzabili...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
2.023
53
48
Ima še kdo ta problem, da ga Temu vsake par minut browsanja vpraša za security check (kjer moraš cahnati najbolj pogoste živali ali premikati sestavljanke)? Dodatno pa se zgodi še to, da na lepem napiše, da je artikel "out of stock", na spodnji polovici strani izpiše, kaj priporoča namesto tega (similar items), ampak ne glede na to, kaj kliknem po tem, je vsak artikel out of stock.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.844
1.420
113
Nobene jebe ne bo, ker nič od tega kar se naroča ni hudo/življensko nujno,.... 3€ ni nek hud dnar, sploh za izdelek ki je bolj kot
ne stvar nepotrebnega potrošništva (da se počutimo/nakupujemo kot milijonarji al kako pravijo... :norec: ), kot kakršnekoli nuje.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.403
888
113
tam ko se terc po tori rola
Eh.. kako pa je bilo pred Aliexpress, Wish, Temu...? Tako bo pa tudi to.. če ne bo cenovno dopadljivo, se pač ljudje preusmerijo kam drugam... Sem se spomnil Netlog, kakšna panika je zavladala, ko se je ugašal in že kar takoj alternativa -FB, Instagram, Twitter,... pa ni nihče umrl zaradi tega... ;)

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.266
5.369
113
Sam sem za hobi elektro projekte, dele za traktor (dva popolnoma enaka senzorja staneta manj kot en senzor pri nas) in še kup drugih reči na AE verjetno naročil že čez 100 paketov. Če bi jih naročil pri nas bi za iste stvari (tiste, ki jih je sploh možno kupiti) plačal tam ene 300% več. Se pozna.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.844
1.420
113
Sam sem za hobi elektro projekte, dele za traktor (dva popolnoma enaka senzorja staneta manj kot en senzor pri nas) in še kup drugih reči na AE verjetno naročil že čez 100 paketov. Če bi jih naročil pri nas bi za iste stvari (tiste, ki jih je sploh možno kupiti) plačal tam ene 300% več. Se pozna.
Hobi......ja.....pač nič nujnega...za gušt......
Koliko paketom od 1oo bi se težko odpovedal, in bi trpel Prometejeve muke .
3€ ,.. več na izdelek za hobi , je pač mišji kur.ac.
:nazdravje:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.990
6.970
113
Sami smo si krivi, da smo na tako sebičen način leta sabotirali vrhunec evropske podjetniške iniciative (t.j. preprodajo kitajske robe s 1500% maržo). Sebi bi podjetniki kupili jahte, ki bi nam olepšale pogled na zanemarjene obale, z davki, ki bi jih ti podjetniki plačali, pa bi lahko ubogim cigančkom kupili zvezke za šolo ali omogočili zaščito in varno življenje 10 članskim družinam iz Kosova.

V dno duše me je sram kakšni smo in kako ne vidimo širše slike.

• Všeč mi je
Reactions: piagolo

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.266
5.369
113
Hobi......ja.....pač nič nujnega...za gušt......
Koliko paketom od 1oo bi se težko odpovedal, in bi trpel Prometejeve muke .
3€ ,.. več na izdelek za hobi , je pač mišji kur.ac.
:nazdravje:
Jgb. Se pač lotevam marsičesa. Od sestavljanja baterijskih packov, popravljanja vsega za kar sem prepričan, da bo sicer itak za odpad, arduino, ESP projekti, računalniki, sedaj sem se vrgel še v CanBUS oz. ISOBUS, ker bi rad Opensource navigacijo za traktor povezal na stroj z ISOBUS kontrolerjem. In za te reči se pač rabi veliko drobnarije, katero imajo kitajci skoraj vso na zalogi.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.844
1.420
113
Jgb. Se pač lotevam marsičesa. Od sestavljanja baterijskih packov, popravljanja vsega za kar sem prepričan, da bo sicer itak za odpad, arduino, ESP projekti, računalniki, sedaj sem se vrgel še v CanBUS oz. ISOBUS, ker bi rad Opensource navigacijo za traktor povezal na stroj z ISOBUS kontrolerjem. In za te reči se pač rabi veliko drobnarije, katero imajo kitajci skoraj vso na zalogi.
No potem so itak sami +i....tako da 3€ ni problem.:zmaga:

corsol

Guru
11. mar 2010
3.844
1.420
113
Sami smo si krivi, da smo na tako sebičen način leta sabotirali vrhunec evropske podjetniške iniciative (t.j. preprodajo kitajske robe s 1500% maržo). Sebi bi podjetniki kupili jahte, ki bi nam olepšale pogled na zanemarjene obale, z davki, ki bi jih ti podjetniki plačali, pa bi lahko ubogim cigančkom kupili zvezke za šolo ali omogočili zaščito in varno življenje 10 članskim družinam iz Kosova.

V dno duše me je sram kakšni smo in kako ne vidimo širše slike.
Eh, naj te ne bo sram, saj neizmerna sreča in veselje ki so jo prinesli ae, temu in ostali pač odtehta moralnega mačka.
:cheer:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.856
3.720
113
Lublana
www.facebook.com

Na vsak izdelek v vrečki 3 evre.
Mimogrede bom malo dreznil.

Slovenci po nekaterih podatkih raje kot drugi Evropejci kupujemo na kitajskih platformah

Še vedno ne razumem kaj hudiča Slovenci toliko kupujete na teh kitajskih spletnih trgovinah? Sploh kar se tiče nekih cenenih brezveznih artiklov za nekaj eurov. Kaj to stalno tako nujno rabite, da so okoli tega že leta in leta stalno debate na forumih med pavzami v službi in na šankih...? In karkoli se mi je kakšen od motenih sodelavcev moral pohvaliti kaj je naročil iz kitajske in kako zelo neverjetno poceni je bilo, je vedno šlo za neke nepotrebne smeti...

• Všeč mi je
Reactions: motofrik